< Terug naar Navigatie

GPS Accessoires

(1 producten)

1 producten in categorie "GPS Accessoires" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Navigatie accessoires

De kracht van uw GPS-systeem valt en staat met de juiste accessoires. Met name uw geheugenkaart is cruciaal. Daarom brengt Unigro op deze pagina een fijne selectie samen van de beste SanDisk geheugenkaarten. Maak uw keuze en vervolledig uw GPS.

De navigatie accessoires van Unigro

Onze SanDisk geheugenkaarten bestaan uit twee grote types: Micro SD en Ultra (SDHD). Het grote verschil tussen beide kaarten is een van compatibiliteit. De Ultra kaarten functioneren enkel bij SDHD-toestellen. Daarbij kunnen beide kaarten overigens niet enkel dienst doen in uw navigatiesysteem, maar ook in uw smartphone, fototoestel of filmcamera. Formaten variëren: 4, 8 of 16 GB. Naast de SanDisk geheugenkaarten wordt in deze rubriek ook plaatsgemaakt voor de unieke ThrustMaster Y-300P headset. Met deze koptelefoon zorgt u altijd en overal voor een kristalhelder geluid en zult u nooit nog een GPS-aanwijzing missen.

Uw navigatie accessoires kopen bij Unigro

Unigro behoort tot de Belgische topspelers wanneer het gaat over online shoppen. Bij ons verzekert u zichzelf dan ook steevast van een authentieke aankoop aan de beste prijzen en voorwaarden. Uw bestelling wordt met zorg behandeld en op maat afgeleverd. Dit kan aan huis gebeuren, op een tijdstip naar keuze; of u kunt uw bestelling ook meteen en kosteloos oppikken in een van onze afhaalcentra. Bent u achteraf toch niet tevreden over uw aankoop, dan is retourneren gratis tot 14 dagen na uw order. Bovendien kunt u bij ons ook altijd op krediet betalen via kleine, maandelijkse vergoedingen. Opgelet: geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!