< Terug naar Navigatie

GPS

(9 producten)

9 producten in categorie "GPS" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

De auto is ons huis op de baan. Als specialist in electro en huishoudtoestellen kan Unigro dus onmogelijk achterblijven wanneer het gaat over de omkadering van je geliefde wagen. Ben je dus op zoek naar een nieuw navigatiesysteem, dan ben je hier op de juiste pagina terechtgekomen. Hieronder vind je de beste GPS-toestellen van het moment. Neem vlug een kijkje.

TomTom Go en Mio Combo

Qua huisleveranciers van onze navigatiemachines doet Unigro een beroep op twee absolute autoriteiten in het vak: TomTom en Mio. Beiden leveren uitstekende, draagbare GPS-en, die je zonder obstakels het snelst en het veiligst naar je bestemming rijden. Een pronkstuk uit onze collectie is de TomTom Go 5200. Het is het meest geavanceerd 'all-in-one' toestel van het moment. Je krijgt hier onder andere de meest accurate verkeersinformatie. Bovendien worden de kaarten steeds up to date gehouden, zonder extra kosten.

Je GPS online kopen bij Unigro

Wanneer je je navigator online koopt bij Unigro geniet je van een uiterst snelle levering op maat. Je kunt je toestel zelf afhalen in ons afhaalpunt, of je kunt hem ontvangen op de plek en het moment van je keuze. Daarbij geniet je niet enkel van een scherpe prijzen, maar ook van 100% garantie, ongeacht of het nu om een TomTom of een Mio gaat. Wil je graag onmiddellijk van je GPS genieten via betaling per maand? Ook dat is perfect mogelijk. Let op, geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!