< Terug naar Navigatie

GPS MIO

(1 producten)

1 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

GPS Mio bij Unigro

Een wagen is een ontzettend handig vervoersmiddel waar de moderne mens echt niet meer zonder kan. Extra handig is het dan ook als je aankomt op exact de bestemming die je bereiken wenst. Unigro helpt hier graag bij met de beste GPS Mio toestellen op de markt.

Vindt wat je zoekt bij Unigro

Bij Unigro krijg je als klant enkel de hoogste kwaliteit van producten aangeboden. Dat geldt zeker voor de navigatietoestellen. Om die reden werkt Unigro samen met twee absolute autoriteiten in de sector: Mio en Tomtom. Beiden zijn met recht en rede gekende namen in de wereld van de navigatietoestellen en staan voor innovatie en kwaliteit. De handige draagbare gps Mio brengt je veilig en snel naar je bestemming dankzij de meest nauwkeurige verkeersinformatie die beschikbaar is op de markt. Je hoeft je daarbij nooit zorgen te maken over onverwachte gebeurtenissen: alle kaarten worden continue up to date gehouden. Veel hoeft dat overigens allemaal niet te kosten. De draagbare Mio gps-toestellen met dashcam zijn goedkope maar kwaliteitsvolle gps-toestellen.

Unigro vindt wat jij zoekt

Bij Unigro geniet je bij het online kopen van een Mio of Tomtom GPS van een onverslaanbaar snelle levering. Daarbij kies je zelf nog eens over het moment van bezorging en bestaat er de optie zelf je nieuwe goedkope gps op te halen bij één van de afhaalpunten. Daarenboven biedt Unigro een volledige garantie aan op elk van de topstoestellen van beide merken. Zo biedt Unigro wat jij zoekt in een gps.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!