Kies uw filter
Hifi & multimedia
Meer verfijnen
Merk
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status
Beeldscherm (inch)
Kaartdekking

GPS Tomtom

Gekozen filters:tomtomAlles wissen
1 - 6 van 6 artikelen
Sorteren op:
Draagbare gps TomTom Basic 5
€219,99
of
€14,57
per maand
Draagbare gps TomTom Essential 5
€274,98
of
€17,31
per maand
Draagbare gps TomTom GO Premium 5
€449,97
of
€28,33
per maand
Draagbare gps TomTom Basic 6
€249,99
of
€16,56
per maand
Draagbare gps TomTom Essential 6
€339,99
of
€21,40
per maand
Draagbare gps TomTom GO Premium 6
€519,99
of
€31,21
per maand
pagina 1 van 1

GPS Tomtom bij Unigro

Er was een tijd dat u om de weg terug te vinden in onbekende plaatse vertrouwen moest op statische wegenkaarten die niet alleen heel wat geld konden kosten maar bovendien veranderingen in het wegennet niet implementeerden. Gelukkig is dat vandaag de dag verleden tijd en kunt u dankzij de geweldige navigatiesystemen die er op de markt zijn nooit de weg nog kwijt geraken.

Unigro en TomTom: gouden combinatie

Een GPS TomTom van het wereldbekende merk TomTom is altijd een goede investering voor ons wagen. Het hoeft immers niet te verbazen dat TomTom welhaast synoniem is geworden met de term GPS. Sinds jaar en dag levert TomTom dan ook kwalitatief hoogstaande navigatiesystemen die altijd kosteloos up to date wordt gehouden door de onderneming zelf. Bij Unigro kunt u dan ook kiezen uit een divers aanbod aan draagbare TomTom GPS-toestellen die bovendien een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding bieden aan de consument. Deze all-in-one toestellen zijn een echte must voor de moderne chauffeur.

Een GPS koop je online bij Unigro

Door een navigator online te kopen bij Unigro geniet je niet enkel maar van de kwaliteit en goede prijs van het merk TomTom maar ook van de vele voordelen die Unigro aan zijn klanten biedt. Naast een snelle levering en de optie om uw bestelling zelf af te halen bij één van de afhaalpunten biedt Unigro ook de keuze om te betalen zoals u wenst en een tevredenheidsgarantie. Is uw bestelling niet helemaal naar wens? Dan zoeken we samen naar een gratis oplossing!

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan