Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Categorie
Prijs
-
Prijs per maand
-
Kleur
 • Merk
  Status

  Accessoires voor Smartphones

  1 - 32 van 52 artikelen
  Sorteren op:
  pagina 1 van 2

  Veelzijdig aanbod met accessoires voor telefonie

  Bij Unigro kunt u ook snel en gemakkelijk toebehoren voor mobiele telefonie kopen. De keuze in onze online winkel op dit gebied is enorm groot en omvat alle bijproducten die u zich maar kunt voorstellen. U hoeft voor telefonie-accessoires dus niet meer de deur uit.

  Geheugenkaarten, iPhone covers en meer

  Een groot deel van ons assortiment telefonie-accessoires bestaat uit hoesjes voor iPhone en andere smartphones. Wanneer de cover van uw mobiele toestel aan vervanging toe is, vindt u hier praktische telefoonhoesjes in allerlei ontwerpen en designs. De kleuren variëren van zwart en roze tot groen en wit, en ook opvallende prints en bijzondere kleurcombinaties ontbreken niet. We verkopen verder onder andere screenprotectors, flipcases en hoesjes. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht wanneer u een nieuwe geheugenkaart nodig heb. Unigro heeft geheugenkaarten op voorraad met een geheugencapaciteit van 4 tot 128 GB.

  Accessoires voor telefonie voordelig verkrijgbaar

  De prijzen van de diverse telefoonaccessoires zijn over het algemeen zeer gunstig. Een cover voor uw mobieltje hebt u in onze webwinkel bijvoorbeeld al voor een paar euro aan. Dit betreft niet alleen de minder bekende merken, maar geldt ook voor hoesjes van bijvoorbeeld Motorola en Samsung. Daarnaast hebben we op onze pagina met accessoires telefonie handige selfiesticks, multifunctionele smartwatches, mobiele powerbanks en speciale gaming headsets met volumeregeling voor aantrekkelijke bedragen. U betaalt dus nooit teveel, en dankzij onze goede leveringsvoorwaarden hebt u uw bestelde cover, geheugenkaart of andere accessoires voor telefonie ook nog eens razendsnel in huis.

  0 producten vergelijken
  Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
  Vergelijken
  Even geduld...
  Even geduld...
  U ziet zo dadelijk de prijs per maand
  Even geduld...
  Uw voordelen komen er aan