< Terug naar Telefonie

iPhone - Smartphone en GSM Apple

(17 producten)

17 producten in categorie "GSM en smartphone" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Smartphone Apple bij Unigro

Iedereen heeft natuurlijk wel eens gehoord van Apple. Het enige merk waar mensen urenlang in de rij gaan staan als ze weer een nieuwe iPhone op de markt hebben gebracht. De iPhones kenmerken zich door een uitzonderlijke hoge kwaliteit in een prachtig jasje met de nieuwste technieken. Bij Unigro kunt u terecht voor de nieuwste iPhones.

De iPhone in allerlei soorten uitvoeringen

De iPhone 6 is, zoals we mogen verwachten van Apple, weer buitengewoon populair. Wie wil dat nu niet, een smartphone dat beschikt over een ontzettend scherp multitouch Retina HD-display met vingerafdrukbestendige en vetafstotende coating, een supersnelle A8 chip 64-bits + M8 bewegingscoprocessor en een 8 MP iSight camera? En dat allemaal in een toestel van slechts 0,69 cm dik. De opvolger van de iPhone 6 is de iPhone 6S, deze is nog geavanceerder dan zijn voorganger. De 6S beschikt over de meest verre ontwikkelde chip ooit, de A9 processor. Verder heeft het toestel 3D touch, geavanceerde beveiliging, een 12 MP camera en een haarscherp Retina HD-display. Hoeft u niet de allernieuwste iPhone, maar wilt u wel een toestel van hoge kwaliteit? Dan is de iPhone 5 of de iPhone 5S misschien wel wat voor u. Dit zijn de voorgangers van de iPhone 6 en 6S en nog steeds ongekend populair.

Bestel en geniet snel van uw iPhone

Bij Unigro begrijpen we als geen ander dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe iPhone wilt genieten. We zullen er daarom alles aan doen om ervoor te zorgen dat u het product zo snel als mogelijk in handen hebt. U kunt ervoor kiezen om uw product thuis te laten bezorgen, of we kunnen het ook bij een afhaalpunt afleveren. Uw wens is onze opdracht.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!