< Terug naar Telefonie

GSM en Smartphone Huawei

(7 producten)

7 producten in categorie "GSM en smartphone" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Smartphone Huawei bij Unigro

De Huawei is nog een redelijk nieuw merk in de smartphonewereld, maar behoort toch al tot de wereldtop wat betreft de verkoop van smartphones. Bij Unigro hebben we een selectie gemaakt van een aantal topmodellen van dit topmerk.

Ontdek de Aziatische kwaliteit

Huawei concurreert met succesvolle merken als Samsung en Apple. De kwaliteit is niet minder te noemen, echter de prijs wel! De populaire Huawei P8 vindt u in ons assortiment. Dit 5,2 inch toestel met een FHD-touchscreen bezit over een krachtige quad core processor en 4G-internet. Het model is ultradun met een dikte van 0,6 cm en toch nog uitzonderlijk sterk door de toevoeging van Gorilla glass aan zowel de voor- als achterkant. De Huawei Y560 8 GB LTE is een uitstekend voorbeeld van een uiterst goedkoop toestel met een goede kwaliteit. Het toestel is uitgerust met een krachtige quad core processor en heeft een 5 mp camera aan de achterkant en een 2 mp camera aan de voorkant. Het intern geheugen beschikt over 8 GB en is uit te breiden tot 32 GB. De Huawei Y540 is goed geschikt als u op zoek bent naar een smartphone dat beschikt over de belangrijkste basisfunctionaliteiten, maar u verder niet al te veel poespas wilt. Het toestel heeft een 4,5 inch touchscreen en beschikt over een 1,3 GHz dual core processor, waardoor u de programma's probleemloos kunt uitvoeren.

Probleemloos ruilen en standaard garantie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bestelde product toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. U kunt bij Unigro daarom binnen 14 dagen uw smartphone probleemloos ruilen. En standaard hebt u garantie op onze smartphones, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen waar we voor staan.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!