< Terug naar Telefonie

GSM en Smartphone Nokia

(13 producten)

13 producten in categorie "GSM en smartphone" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Smartphone Nokia bij Unigro

Bij Unigro kunt u voor allerlei uiteenlopende producten terecht. Zo hebben we ook een breed telefonie assortiment. Een grote bekende naam in de telefoniewereld is het merk Nokia. Bij ons vindt u diverse mobiele telefoons van Nokia.

Finse kwaliteit

Nokia, afkomstig uit Finland, staat bekend om zijn kwalitatief goede telefoons. Wellicht kent u nog wel de ongekend populaire modellen van Nokia, zoals de 3210 en de 3310. Deze modellen konden wel tegen een stootje en was het vaak geen probleem als ze een keer op de grond vielen. Tegenwoordig is dat wel anders, de telefoons kunnen veel meer dan vroeger en zien er mooier uit, maar ze zijn wel een stuk kwetsbaarder. Toch slaagt Nokia er in ook vandaag de dag nog robuuste en degelijke smartphones te bouwen. De smartphones die wij in onze webshop aanbieden zijn de Lumia 435, Lumia 550 LTE, Lumia 640 en de Lumia 640 XL. Alle smartphones van Nokia draaien op het besturingssysteem Windows. Ook bieden we een aantal basistelefoons van Nokia aan, zoals de Nokia 222, Nokia 108 Dual Sim en de Nokia 108 Single Sim.

Unigro staat voor betrouwbaarheid

Bij Unigro hebben we betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden daarom ook enkel producten aan die naar onze mening een goede kwaliteit/prijsverhouding hebben. En bent u niet tevreden over het product? Geen probleem, dan kunt u het in veel gevallen binnen 14 dagen retourneren. We begrijpen dat u uw telefoon zo snel mogelijk in huis wilt hebben. We zullen er alles aan doen dat het zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd, zodat u kunt gaan genieten van uw aankoop.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!