< Terug naar Telefonie

GSM en Smartphone Samsung

(23 producten)

23 producten in categorie "GSM en smartphone" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Smartphone Samsung : Galaxy S5, Galaxy S6...

Bent u op zoek naar het nieuwste model telefoon, zoals de Samsung Galaxy S6, dan bent u hier op het juiste adres. Ook de oudere generaties Samsung toestellen vindt u in dit overzicht.

Samsung smartphones van Unigro

Als een van de grootste webshops van België heeft Unigro een breed assortiment producten voor in en buitenshuis. Ook voor een smartphone van Samsung kunt u dan ook prima terecht. Op deze pagina vindt u alle telefoons van het merk Samsung heel overzichtelijk op een rijtje. Naast een GSM van Samsung vindt u op onze webshop ook een tablet van Samsung en andere producten op het gebied van telefonie.

De nieuwste technologie

Is uw oude telefoon stuk, of doen belangrijke toepassingen niet meer doordat het model verouderd is, dan heeft u dringend een nieuw toestel nodig. Een GSM is vandaag de dag immers een onmisbaar item. En waarom niet een smartphone van Samsung, een prachtmerk waarvan de telefoons van de beste kwaliteit zijn. Met de nieuwste technologieën tipt de Samsung Galaxy S6 bijvoorbeeld aan zijn sterkste concurrent. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor diverse andere modellen. Bent u toe aan een groter scherm, dan kunt u hier ook een tablet van Samsung en andere grote merken vinden. Bij Unigro bent u verzekerd van de beste service tegen de scherpste prijs, ook op het gebied van telefonie. Bekijk op deze pagina op uw gemak welke Samsung smartphone het beste aan uw wensen voldoet en bestel deze vandaag nog. Dan kunt u uw nieuwe GSM al binnen 24 uur in huis hebben.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!