< Terug naar Telefonie

Prepaid kaarten

(7 producten)

7 producten in categorie "Prepaid kaarten" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Prepaid kaarten

In veel gevallen is de prepaid kaart de beste en meest voordelige oplossing voor uw mobiel telefoonverkeer. Unigro voorziet op deze pagina dan ook een prepaid kaart op uw maat. Duik snel in ons aanbod en vindt de kaart die het best bij uw verbruik past.

De prepaid kaarten van Unigro

De prepaid kaart kan veel gebruikers een dienst bewijzen. Het systeem is niet enkel voordelig, maar biedt ook het grote voordeel van de flexibiliteit. Met een prepaid kaart zit u nooit vast aan deze of gene operator. U belt en shopt waar en wanneer u wilt. Hebt u uw krediet opgebruikt, dan koopt u gewoon een nieuwe kaart naar keuze. Unigro voorziet prepaid kaarten van drie voorname operatoren: Mobistar, Base en Proximus. U kunt deze kaarten perfect afstemmen op uw gebruik. Grofweg onderscheiden we een drietal types: tussen 10 en 15€, tussen 15 en 24,99€ en vanaf 25€. Onze topper is de herlaadkaart van Base, goed voor een tegoed van 30€.

Prepaid kaarten kopen via Unigro

Als een van de grootste online winkels van België bezorgt Unigro u gegarandeerd een probleemloze online koopervaring. Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld en geleverd op maat. Daarbij kunt u kiezen voor een thuisbezorging op een tijdstip naar wens, of u kunt uw kaart meteen ophalen bij een van de afhaalpunten in uw buurt. Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop, dan kunt u bij ons gratis retourneren, en wel tot 14 dagen na de bestelling.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!