< Terug naar Telefonie

Vaste dect-telefoon

(29 producten)

29 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Hét adres voor goedkope DECT telefoons

Naast hun mobiele toestel hebben veel mensen ook nog altijd een vaste telefoon in huis. Al is het alleen maar omdat de telefoonaansluiting is inbegrepen bij hun internetabonnement. In de Unigro-webshop hebben we verschillende goedkope DECT telefoons geselecteerd die eenvoudig online zijn te bestellen.

Vaste dect-telefoon met veel mogelijkheden

Een dect-telefoon is een vaste telefoon voor thuisgebruik. De afkorting DECT staat voor 'Digital Enhanced Cordless Telecommunications', wat betekent dat dit type telefoon digitaal én draadloos is. Een draadloze telefoon heeft een basisstation waaraan meerdere toestellen zijn te koppelen. Zo beschikken wij onder meer over goedkope DECT telefoons voorzien van twee handposten. Deze vorm van draadloze telefonie heeft een groot bereik. Binnenshuis bedraagt dit vijftig meter, terwijl u buitenshuis tot op driehonderd meter van het basisstation nog ontvangst heeft. Indien er geen bereik meer is of als de batterij bijna leeg is wordt dat aangegeven.

Goedkope DECT telefoons van Alcatel

Unigro heeft zich toegelegd op de verkoop van dect-telefoons van het merk Alcatel. Dit bedrijf staat bekend om zijn kwaliteitsproducten. Behalve dat op onze pagina met draadloze telefonie kan worden gekozen uit meerdere aansprekende modellen en uitvoeringen, zijn de telefoons ook leverbaar in uiteenlopende kleuren. U kunt een draadloze telefoon aanschaffen in zwart of wit, maar tinten als groen, grijs en blauw zijn eveneens beschikbaar. Wanneer u een vaste dect-telefoon voor thuis wilt kopen, dan kunt u op diverse manieren betalen. Unigro accepteert contant afrekenen bij levering, overboekingen via internetbankieren en betalen met ecocheques of de PartnerCard.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!