< Terug naar Tv & audio

Audio & mp3

(134 producten)

134 producten in categorie "Audio & mp3" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Unigro: úw online audio en mp3-expert

Muziek luisteren is voor veel mensen een tijdverdrijf voor elke dag. Niet alleen in de auto, in het openbaar vervoer of op het werk, maar ook thuis. Speciaal voor deze muziekliefhebbers heeft Unigro een uitgebreid assortiment audio en mp3-apparatuur en toebehoren in verschillende prijsklassen.

Audioapparaten met topprestaties

De mogelijkheden van veel van de moderne muziekapparatuur die u in onze webshop vindt zijn oneindig. Mensen die graag naar de radio of hun eigen muziekcollectie luisteren zullen vooral de hifiketens kunnen waarderen. Met deze audiosystemen geniet u in uw huiskamer van een optimaal en kristalhelder geluid. Hun slanke en compacte design maakt hifiketens geschikt voor vrijwel elke ruimte, terwijl de geluidsverbeterende technieken voor een perfecte luisterbeleving zorgen. Daarnaast heeft Unigro eigentijdse audioapparatuur zoals een Bluetooth-speakertoren of losse draadloze speaker. Hiermee kun je muziek van online en offline bronnen streamen in meerdere ruimtes van je woning.

Ook traditionele audioproducten

Wie minder behoefte heeft aan de hedendaagse toepassingen rond audio kan ook rekenen op Unigro. In onze categorie met audio- en mp3-apparaten kan de meer traditionele muziekluisteraar bijvoorbeeld kiezen voor een draagbare radio/cd-speler of platenspeler, al dan niet met een usb-poort. Als u een wekkerradio nodig heeft, wordt u evenmin teleurgesteld. Wij hebben wekkerradio's in nieuwe en klassieke ontwerpen die wakker worden een stuk aangenamer maken. Op de audio- en mp3-pagina zijn veel topmerken vertegenwoordigd, waaronder Sony en Panasonic. Ook deze producten kunt u steeds via onze kredietformule betalen. Let op, geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!