< Terug naar Tv & audio

Dvd & blu-ray

(21 producten)

21 producten in categorie "Dvd & blu-ray" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Online specialist dvd- en blu-rayspelers

In de webshop van Unigro kunt u talloze producten bestellen die uw leven aangenamer maken. Hieronder bevinden zich ook tientallen artikelen in de categorie 'Dvd & blu-ray'. Dankzij de diverse afspeelapparaten is er altijd wel een blu-ray- of dvd-speler te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Afspeelapparatuur voor een ruim en beperkt budget

Een kijkje op onze productpagina met dvd- en blu-rayspelers maakt meteen duidelijk dat Unigro artikelen heeft voor elke portemonnee. Het assortiment bestaat uit afspeelapparaten in elke prijsklasse, van spotgoedkoop tot high end toestellen. Uiteraard zijn vele daarvan tevens geschikt voor het lezen van allerlei bekende formaten, zoals dvd+r, dvd+rw, MPEG-4, WMA en XviD. Verder hebben vele dvd- en blu-ray-spelers een usb-aansluiting, waarmee films en video's van externe bronnen kunnen worden afgespeeld. Ook als u geïnteresseerd bent in een draagbare dvd-speler met één of meer beeldschermen, hebben wij wat u zoekt.

Blu-ray- of dvd-speler van hoge kwaliteit

Door de hoogwaardige tv's en professionele soundsystems die verkrijgbaar zijn, is televisiekijkena> bijna een bioscoopervaring geworden. Niet voor niets zijn veel huiskamers tegenwoordig uitgerust met een home cinema. Een thuisbioscoop verliest echter veel van zijn waarde als de dvd-speler of blu-ray-speler van een minder kaliber is. Daarom legt Unigro zich ook in deze categorie toe op het aanbieden van eersteklas kwaliteit. Wij hebben bijvoorbeeld veel afspeelapparatuur van Panasonic, en Sony is eveneens vertegenwoordigd. U koopt bij ons dus altijd topapparatuur voor uw thuisbioscoop. Unigro ondersteunt daarbij diverse betalingsmogelijkheden en garandeert u een snelle levering.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!