< Terug naar Tv & audio

Home cinema

(5 producten)

5 producten in categorie "Home cinema" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

In onze collectie home cinema's vind je de meest geavanceerde systemen terug. Je ontdekt er de nieuwste creaties van topmerken zoals Sony en Epson. Kom snel met ons mee en ontdek wat de Unigro thuisbioscopen je allemaal te bieden hebben.

Een Home Cinema van Unigro

Onze collectie thuisbioscopen is opgebouwd rond de meest geavanceerde 3D blu-ray systemen. Zij behoren meteen ook tot de voornaamste producenten op de markt. Ons topmodel blijft wel de 3D Blu-ray Home Cinema van Sony. Het 5.1 systeem heeft een uitgangsvermogen van 1000 watt en kan niet enkel televisie ontvangen, maar ook iPhone, iPad en iPod afspelen via Bluetooth. Je smartphone of tablet kan aangesloten worden via Bluetooth of NFC. Bijzonder zijn verder ook nog onze multimedia-projectors. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten op al je toestellen en projecteren een schermdiagonaal tot maar liefst 300"" of 7,5 meter.

Je home cinema kopen bij Unigro

Unigro is een van de grootste webshops van België. Bij ons ben je zo altijd zeker van een betrouwbare en snelle service aan voordelige prijzen en garanties. Onze levering is bovendien uiterst snel en verloopt volledig zoals jij dat wilt. Niet tevreden over je aankoop? Dan kun je hem terugzenden tot veertien dagen na datum. Wil je graag betalen op krediet? Ook dat is geen enkel probleem. Let op, geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!