Gigantische uitbreiding van Meubelen & Deco: ga snel een kijkje nemen Meer informatie
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Merk
Specificaties
Status

Soundbar

Dummyfestival
Dummyfestival
1 - 6 van 6 artikelen
Sorteren op:
Soundbar SALORA SBO680
€79,98
of
€9,49
per maand
Soundbar DENVER DSS-7020
€99,99
of
€10,75
per maand
Soundbar DENVER DSB-4010
€64,98
of
€8,62
per maand
Soundbar SALORA SBO360
€59,97
of
€9,03
per maand
Soundbar DENVER DSB-2010
€49,98
of
€8,72
per maand
Soundbar SALORA SBO880
€109,98
of
€10,82
per maand
pagina 1 van 1
Uw thuisbioscoop uitrusten met een soundbar
Unigro is dé webshop wanneer het gaat om kwaliteitsproducten en leefgenot. En dankzij de soundbar maken wij ook van televisiekijken een regelrechte belevenis. Op deze pagina vindt u soundbars van diverse prijsniveaus en in verschillende uitvoeringen. Eén ding hebben ze gemeen: u geniet nog meer van films en muziek.
Beter geluid dankzij soundbar
Het geluid dat uit de ingebouwde luidsprekers van uw smart-tv of reguliere televisie komt is niet altijd zoals u dat zou wensen. Het mist aan kracht en volume, en ook het panorama-effect valt vaak tegen. Met een soundbar kunt u deze beperkingen op een eenvoudige manier oplossen. De soundbar is een compact geluidssysteem voor uw home cinema, en bestaat uit een smalle, langwerpige kast met daarin een versterker en aan weerskanten een speaker. Om de lage tonen beter weer te geven is het systeem voorzien van een losse subwoofer. Daarnaast hebben veel soundbars een speler voor blu-ray en dvd.
Soundbar van gerenommeerde merken
Bij Unigro vindt u uiteenlopende soundbars van vooraanstaande namen. In ons assortiment hebben we onder andere geluidssystemen van Sony, Panasonic en Philips. Door de bewezen kwaliteit van deze topmerken ervaart u in uw home cinema het hoogwaardige en diepe geluid zoals u dat kent uit de bioscoop. Soundbars zijn leverbaar in meerdere afmetingen, zodat er altijd een ontwerp is dat past bij uw televisie of smart-tv. Unigro levert bovendien kwaliteit voor aantrekkelijke voorwaarden. Wij hanteren bijvoorbeeld een korte leveringstijd en een standaard garantieperiode van veertien kalenderdagen, waarbinnen u uw bestelde soundbar kunt omruilen.
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan