< Terug naar Tv & audio

Soundbar Panasonic

(2 producten)

2 producten in categorie "Soundbar" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Geluid vaak ondergeschoven kindje

Vaak wordt bij de aanschaf van een nieuwe televisie alleen aan de kwaliteit van het beeld en het formaat van het scherm gedacht. Feit blijft echter dat de meeste televisies gewoon geen mooi geluid voortbrengen. Een Soundbar maakt uw beleving pas echt compleet!

Soundbars uitgelegd

Een soundbar Sony is feitelijk een set hifi speakers in een mooi vormgegeven balk. Meestal aangevuld met een subwoofer, welke eigenlijk ook onontbeerlijk is. De subwoofer zorgt voor het 'gevoel' bij een soundbar. De geluidskwaliteit van de Panasonic soundbars is erg goed te noemen en het design vooruitstrevend. Qua volume valt er niets te klagen, deze systemen staan hun mannetje. Deze soundbars zijn voorzien van voldoende instel en aansluitmogelijkheden.

Tip: Let op dat u bij de aanschaf van een soundbar niet alleen kijkt naar het wattage. Een set van 250 Watt kan soms mooier klinken dan een set van 1000 Watt of meer. Er zijn bijvoorbeeld goedkope sets te koop met een zeer hoog wattage, maar met een matige geluidskwaliteit. Bij Panasonic weet u altijd zeker dat het geluid voortreffelijk is!

Gerust kopen bij Unigro

Ook voor de aanschaf van TV en audio apparatuur bent u aan het juiste adres bij Unigro. U profiteert van onze service en diensten zoals onze supersnelle levering, 'Tevreden of Terugbetaald' en betaling in termijnen*. Tevens kunt u ervoor kiezen om de fabrieksgarantie te verlengen voor een kleine bijdrage. U kunt altijd ontspannen winkelen!

*(Let op, geld lenen kost ook geld)

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!