< Terug naar Tv & audio

Televisie

(89 producten)

89 producten in categorie "Televisie" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Koop uw nieuwe televisie via Unigro

U bent op zoek naar een nieuw televisietoestel en neemt uiteraard graag een kijkje op onze site. Dat is een goed idee, want Unigro is een van de grootste online webwinkels van België. Unigro is dé woonspecialist en televisies horen daar natuurlijk ook bij. Bekijk hieronder vrijblijvend ons ruim assortiment. U zult snel merken waar Unigro het verschil maakt.

Een tv op maat

De collectie hifi en multimedia is een van de grootste van onze shop. Hier breiden wij onze collectie uit met absolute topmerken zoals Samsung, Salora, Sony en Philips. U kunt niet enkel kiezen voor een breedbeeldformaat, maar ook voor een led-tv of smart-tv. Tegelijk bieden wij hier alle benodigdheden voor de inrichting van uw eigen home cinema. Dankzij onze handige zoekmachines en -criteria vindt u haast onmiddellijk wat u zoekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van het unieke design van een van onze curved-tv's of van de superieure beeldkwaliteit van 4K-technologie?

Een betaling op maat

Naast een uitgebreide keuze in de nieuwste elektronica, biedt Unigro u ook levering en betaling op maat. Dit houdt onder andere in dat u zelf controle behoudt over waar en wanneer er geleverd wordt. Desgewenst bespaart u extra kosten door te werken via ons afhaalpunt. Aardig meegenomen is ondertussen ook de flexibiliteit van onze (online) betaalmiddelen. Van uw nieuwe televisie genieten doet u bij ons dus nog eens zo snel en voordelig.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!