< Terug naar Tv & audio

Televisie

(87 producten)

87 producten in categorie "Televisie" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Koop uw nieuwe televisie via Unigro

U bent op zoek naar een nieuw televisietoestel en neemt uiteraard graag een kijkje op onze site. Dat is begrijpelijk, want Unigro is een van de grootste online webwinkels van België. Onze specialiteit is alles wat met uw woonst te maken heeft. Teevees horen daar natuurlijk ook bij. Bekijk hieronder vrijblijvend ons ruim assortiment. U zult snel merken waar Unigro het verschil maakt.

Een TV op maat

De collectie Hifi en multimedia is een van de grootste van onze shop. Hier bevoorraden wij onze schappen met absolute topmerken zoals Samsung, Salora, Sony en Philips. U kunt niet enkel kiezen voor een traditionele beeldbuis, maar ook voor Led TV en Smart TV. Tegelijk bieden wij hier alle benodigdheden voor de creatie van uw eigen home cinema. Dankzij onze handige zoekmachines en -criteria vindt u haast onmiddellijk wat u zoekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze populaire Curved 3D Ultra HD led-tv van Salora? Hij heeft een resolutie van 3840 x 2160 px en een geluidsvermogen van 2 x 12,5 Watt.

Een betaling op maat

Net zoals uw elektronica maakt Unigro ook uw levering en betaling op maat. Dit houdt onder andere in dat uzelf controle behoudt over waar en wanneer er geleverd wordt. Desgewenst bespaart u extra kosten door te werken via een van onze afhaalpunten. Aardig meegenomen is ondertussen ook de flexibiliteit van onze (online) betaalmiddelen. Van uw nieuwe televisie genieten doet u bij ons dus eens zo snel en eens zo voordelig.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!