< Terug naar Tv & audio

TV Philips

(4 producten)

4 producten in categorie "Televisie" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een Philips televisie bij Unigro

Een televisie is in heel wat huishoudens het centrum van de woonkamer, de echte eye-catcher van de ruimte. Dat hoeft ook niet te verwonderen: het is ten slotte het toestel dat we in huis misschien wel het vaakst gebruiken. Geeft u maar toe: weinig is toch zo heerlijk om na een lange werkdag languit in de zetel te ploffen voor enkele uren kijkplezier?

Zoals u het wenst

De technologie staat natuurlijk niet stil maar in weinig sectoren is dat zo hard te merken als in de electro-sector. Televisies zijn in slechts enkele jaren tijd gegaan van logge, zware kasten tot flinterdunne toestellen die zonder problemen aan de muur gemonteerd kunnen worden. Aan de voorgrond van al deze innovaties? Philips. En wanneer u dan toch een nieuwe tv in huis haalt, waarom niet ineens eentje van de beste kwaliteit. Kiest dan ook voor de televisie van Philips die het beste u persoonlijkheid weergeeft. Misschien opteert u voor een smart led-tv of hebt u liever een full HD? Ook een curved versie behoort tot de opties als u echt helemaal modern wenst te gaan. Bij Unigro en Philips vindt u enkel kwaliteit.

Leve de klant

Over de betaling hoeft u zich echt geen zorgen te maken. Dat doet u immers toch lekker zoals u het wenst? Unigro heeft daarin heel wat mogelijkheden waarbij de juiste voor u ongetwijfeld tussen zit. Betalen zoals u het wenst en in geen tijd kunnen genieten van uw nieuwe Philips televisie: het wordt toch niet beter dan dat?

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!