< Terug naar Tv & audio

TV Sony

(6 producten)

6 producten in categorie "Televisie" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een Sony televisie koopt u bij Unigro

De televisie: weinig zaken die zo fundamenteel anders zijn dat ze ooit waren als televisies. Graaft u maar even in uw geheugen: een aantal decennia tot zelfs jaren geleden was het nog perfect normaal dat het beeld niet altijd van degelijke kwaliteit was, was het te verwachten af en toe sneeuw op het beeld te zien. Niet zo vandaag: enkel het scherpste beeld is nog goed genoeg voor het kennersoog, enkel de knapste designs mogen nog de woonkamer sieren.

De Sony van uw dromen

Gelukkig heeft Unigro exact de televisie van uw dromen in huis. Sony televisies komen er in heel wat vormen en maten met slechts één ding die ze zonder uitzondering gemeenschappelijk hebben: een onverslaanbare kwaliteit. Het is niet toevallig dat de naam Sony dan ook klinkt als een klok. Daarbij kunt u bij Unigro kiezen tussen heel wat verschillende modellen tot dat u de televisie van Sony vindt die echt helemaal bij uw persoonlijkheid past. Misschien kiest u voor full HD beeld of bent u eerder fan geworden van de smart led-tv. Wilt u echt het nieuwste van het nieuwste in huis? Dan is een curved televisie zeker en vast iets voor u.

Naar uw wens

Unigro is bijzonder trots op de straffe service die aangeboden wordt op basis van meer dan 60 jaar ervaring met klanten. Niet alleen kunt u betalen exact zoals u wilt en kunt u genieten van een snelle levering: bovendien is er een garantie. Als het bestelde product u niet bevalt of er is iets mis mee: dan kunt u het binnen de 14 dagen ruilen. Ideaal toch?

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!