< Terug naar Tv & audio

TV TCL

(10 producten)

10 producten in categorie "Televisie" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Unigro is een van de grootste webshops van België. Vanzelfsprekend houdt dat dan ook in dat u bij Unigro terecht kunt voor alle mogelijke producten die u in uw woonkamer nodig heeft. Voor televisies bent u dan ook bij ons aan het goed adres. Hier vindt u een overzicht van ons assortiment aan TCL televisies voor echt kijkgenot.

De televisie voor u

Een nieuwe televisie aanschaffen is altijd een proces waar wel wat denkwerk vereist voor is. Weinig toestellen worden immers zo vaak gebruikt als de televisie. Bovendien moet u niet alleen letten op de kwaliteit van het beeld maar ook het geluid tot zelfs het design en de duurzaamheid. Unigro helpt u daarbij graag door enkel televisies aan te bieden van kwaliteitsmerken zoals TCL. Dit bedrijf is echt gespecialiseerd in televisies en is in geen tijd opgeklommen tot een van de grootste leveranciers van kwaliteits-televisies ter wereld. Of u nu gaat voor een ultra HD of een LED-mode: TCL heeft wat u zoekt. Daarom ook kunt u bij Unigro kiezen tussen verschillende topmodellen van dit topmerk.

Garantie bij Unigro

Mocht de televisie die u bestelt heeft om de een of andere reden toch niet bevallen of mocht er iets mis me zijn kunt u het toestel altijd terugsturen. In de meeste gevallen zal Unigro, mits u het binnen de veertien dagen doet, u toelaten het product te ruilen. Voor meer informatie wat betreft de garantieregelingen verwijzen we u graag door naar de pagina over garantie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!