Let op, geld lenen kost ook geld. (1)

Huislinnen & beddengoed

Shop op categorie

De meest gekochte producten

Dekbedovertrekset Tiger
Dekbedovertrekset Tiger
€ 24,99
€ 12,48
-50%
of
€ 3,24
/ maand
Stoelhoes
-21%
aanrader
Stoelhoes
€ 24,99
of
€ 5,24
/ maand
Tv-plaid met kap
-21%
Tv-plaid met kap
€ 19,98
of
€ 5,20
/ maand
Zetelhoes Spazio voor 1-zit
-21%
Zetelhoes Spazio voor 1-zit
€ 44,97
of
€ 6,85
/ maand
Huislinnen en beddengoed van Unigro
Unigro is de interieurspecialist waar u terecht kunt voor al uw huislinnen en beddengoed. Vanachter uw computer kunt u vanaf onze site met het grootste gemak huislinnen en beddengoed kopen. We bieden producten van goede kwaliteit aan. Producten van Unigro worden in steeds meer huishoudens gebruikt vanwege het grote gemak om te bestellen en de goede kwaliteit van de producten. Ons huislinnen en beddengoed wordt door velen aangeraden, vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.
Huislinnen
De linnencollectie van Unigro bevat onder meer zetelhoezen voor verschillende modellen banken, en in verschillende kleuren. Deze zetelhoezen zijn gemakkelijk te wassen, zodat u er altijd voor kunt zorgen dat u een schone bank hebt. Zo is uw sofa weer helemaal als nieuw. Unigro heeft ook hoezen voor uw stoelen. Daarnaast is er een ruim assortiment aan handdoeken, gordijnen, badmatten, plaids en al wat u maar nodig kunt hebben aan linnen voor uw huis. Binnen een paar klikken besteld, heel eenvoudig.
Beddengoed
Unigro heeft ook een groot aanbod aan beddengoed. Voor een zalige nachtrust vindt u bij Unigro alles wat u nodig hebt. Lakens, dekens, kussenslopen en nog veel meer, zodat u heerlijk comfortabel kunt slapen. Er zijn diverse dessins van lakens verkrijgbaar bij Unigro, tegen heel betaalbare prijzen. De lakens zijn gemaakt van katoen, flanel of een mix van polyester en katoen. Katoen is een ademende stof, hetgeen goed is voor uw lichaam, zeker tijdens het slapen. Polyester/katoen anderzijds biedt dan weer het voordeel dat het strijkvrij is. Unigro biedt lakens aan voor groot en klein, met diverse leuke prints, zodat er voor iedereen wat bij zit. U hebt het gemakkelijk besteld, en snel in huis zodat u in no time kunt slapen onder heerlijk nieuw beddengoed.
Bestel nu uw huislinnen en beddengoed bij Unigro
Voor producten van kwaliteit hoeft u de deur niet meer uit. U bestelt het gewoon. En bij Unigro vindt u een heel compleet assortiment aan huislinnen en beddengoed zodat u moeiteloos vindt wat u zoekt. U bent bij ons voordelig uit, en het zoeken en vergelijken van producten gaat eenvoudig vanwege de gebruiksvriendelijk indeling van onze webshop.  Hebt u nog linnengoed nodig voor uw huis- of slaapkamer? Ga dan naar de Unigro webshop, u vindt er zeker wat u zoekt!
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan