< Terug naar Beddengoed

Bedspreien

(4 producten)

4 producten in categorie "Bedspreien" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Stijlvolle bedspreien bij Unigro

Omdat aangenaam wonen zich niet beperkt tot de woonkamer, de keuken of de tuin heeft Unigro tevens een groot aantal pagina's met huislinnen en beddengoed. Hieronder bevindt zich ook een categorie met bedspreien en kussenhoezen. Dankzij onze brede collectie met beddengoed slaapt u gegarandeerd in stijl.

Bedsprei katoen of polyester met fraaie afwerking

De slaapkamer van uw dromen is pas echt af als ook het bedlinnen en de kussenhoezen helemaal aan uw wensen voldoen. Met kleuren die passen bij de rest van het slaapkamerinterieur en een dessin dat u en uw eventuele partner optimaal aanspreekt. In onze webshop vindt u daarvan tal van voorbeelden, waaronder een chique bedsprei met een bloemenmotief, een elegant kasjmierdesign of een plucheachtige tuftafwerking. De bedspreien die Unigro aanbiedt zijn gemaakt van 100% katoen of 100% polyester. Er kan worden gekozen uit kleuren als biège, blauw, bruin, geel, grijs, groen en paars.

Bedspreien in verschillende afmetingen

Het formaat bedsprei dat u nodig heeft is afhankelijk van de afmetingen van uw bed. En omdat bedden in afwisselende maten verkrijgbaar zijn is er ook wat bedspreien betreft volop keuze. De kleinste bedspreien hebben een afmeting van 100 x 150 centimeter, terwijl het grootste model 245 x 270 centimeter meet. Daartussen bevinden zich spreien met breedte- en lengtematen als 150 x 230, 160 x 230, 180 x 250, 180 x 270, 230 x 250 en 230 x 270 centimeter. Zoekt u een geschikte katoen of polyester bedsprei, dan zult u bij Unigro dus zeker succes hebben.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!