< Terug naar Beddengoed

Hoofdkussens

(36 producten)

36 producten in categorie "Hoofdkussens" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Hoofdkussens Unigro

Een hoofdkussen is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw beddengoed. Door op een comfortabel kussen te liggen zult u goed ontspannen en slaapt u beter. Bij Unigro vinden we het belangrijk dat u een kwaliteitskussen kunt kopen dat helemaal bij uw wensen past. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan hoofdkussens, nekrollen en kussenbeschermers, zodat u straks optimaal van uw nachtrust geniet.

Speciale hoofdkussens voor extra comfort

Slaapt u het liefst op een donzen hoofdkussen, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen, formaten en nekrollen. Synthetische kussens zijn een goede keuze als u het belangrijk vindt om kussens vaak te kunnen reinigen. Voor extra hygiëne heeft Bleucalin dan ook kussens die op 95 graden wasbaar zijn. De hypoallergene microvezel kussens van Protection Plus en Cliniguard geven extra bescherming bij allergie en astma, en zijn speciaal behandeld om huisstofmijt en bacteriën geen kans te geven. Zoekt u extra ondersteuning voor hoofd en nek, dan kunnen ergonomische kussens van elastisch traagschuim uitkomst bieden. En bent u een echte zijslaper? Denk dan ook eens aan de Side Sleeper Pro, die zorgt voor extra comfort als u op uw zij ligt.

Hoofdkussens bestellen bij Unigro

Bij aankoop van uw beddengoed kunt u altijd rekenen op de prima prijs en kwaliteit die Unigro op alle producten biedt. En is het artikel op voorraad, dan heeft u het al binnen enkele dagen in huis, op het tijdstip van uw voorkeur. Betalen kan eenvoudig online via uw bank. Maar u kunt ook bij levering betalen, het bedrag in termijnen voldoen of een krediet nemen (Opgelet: geld lenen kost ook geld). En stuurt u het aangekochte product toch liever retour of wilt u ruilen? Dan is dat altijd mogelijk, binnen 14 dagen na uw aankoop.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!