< Terug naar Beddengoed

Matrasbeschermers

(14 producten)

14 producten in categorie "Matrasbeschermers" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Matrasbeschermers voor elk bed

Matrassen hebben een gemiddelde levensduur van rond de tien jaar. Om uw matras al die jaren in perfecte staat te houden is een goede bescherming echter vereist. Unigro heeft hiertoe een grote verscheidenheid aan matrasbeschermers online gezet. Een beschermende hoes vermindert de aantasting door vuil en vocht.

Extra hygiënisch dankzij Aegis-behandeling

Tijdens het slapen kunnen zweet, stof en viezigheid in het matras doordringen. Daarom is het verstandig om een beschermhoes rond uw matras aan te brengen. Matrasbeschermers vangen het merendeel van het vuil op en beperken de slijtage van matrassen. Wilt u een extra hygiënisch bed, dan is een matrasbeschermer met een Aegis-behandeling de beste keuze. Deze matrashoezen zijn voorzien van een coating die optimale bescherming biedt tegen schimmelvorming, en microben en huisstofmijt bestrijdt. Wij hebben matrasbeschermers met een Aegis-behandeling in de maten 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200 en 180 x 200 centimeter.

Airbreezz en andere matrasbeschermers

Een andere uitstekende beschermomslag voor matrassen is die van het merk Airbreezz. Airbreezz-matrasbeschermers hebben een luchtlaagje dat zweet en vocht absorbeert en doet verdampen. 's Zomers heeft dit een verkoelende werking, terwijl het 's winters juist voor meer warmte zorgt. Met deze matrasbeschermer om uw bed ervaart u dus het hele jaar door een comfortabele nachtrust. Ze zijn leverbaar in dezelfde formaten als matrasbeschermers met een Aegis-behandeling. Daarnaast vindt u bij Unigro ook rekbare beschermhoezen en plateaumodellen met afmetingen als 80 x 200, 80 x 220, 100 x 220, 160 x 220 en 200 x 220 centimeter.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!