Let op, geld lenen kost ook geld. (1)

Vind de beste afslankproducten

Vind de beste afslankproducten Vind de beste afslankproducten

Tegenwoordig zijn heel wat mensen meer begaan met hun gezondheid en welzijn. Ook u wilt wellicht gezond afvallen en kleding dragen waar u zich goed in voelt. U probeert gezond te eten, regelmatig aan beweging te doen en houdt uw gewicht in het oog. U gaat sporten en hoopt uw vetverbranding zo te bevorderen tijdens het sporten.

Vandaag zijn er heel wat producten ontwikkeld om u flexibel te helpen uw gewicht onder controle te houden of om gewichtsverlies te bevorderen, zoals afslankkledij, weegschalen, toestellen die elektrisch gestimuleerd werken of apparaten voor constante micromassage. Ontdek meteen deze afslankproducten bij Unigro.

Afslankkledij

Kleren om af te slanken waren vroeger niets anders dan een gewoon accessoire uit één stuk. Geleidelijk aan zijn ze geëvolueerd naar veel interessantere accessoires die in diverse stijlen, vormen, kleuren en motieven verkrijgbaar zijn.

Ongeacht of u een avondoutfit of casual kleding voor elke dag draagt, uw afslankkledij kan uw algemene uiterlijk veranderen en uw zelfvertrouwen versterken. Het dragen van speciale kledij zoals een afslankbroek biedt vele voordelen.

Afslank-kledij 1 Afslank-kledij 1
Afslank-kledij 2 Afslank-kledij 2

Dit helpt immers om uw rondingen weg te werken door de contouren van bepaalde lichaamsdelen te verbergen, zoals de billen, de dijen, de taille en de buik. Het belangrijkste voordeel is dat ze vrouwen een vrouwelijk silhouet met een platte buik geven.

Toch zijn er heel wat andere voordelen aan verbonden, want met afslankkledij kunt u ook uw houding verbeteren en uw buikspieren versterken. Dankzij haar elasticiteit zorgt de kledij voor samendrukking en ondersteunt ze de rug. Ze kan ook bijdragen om pijn in de onderrug en de lenden te verzachten. Op die manier verbetert ze uw loop- en zithouding aanzienlijk.

Afslankkledij ›

De weegschaal

Een weegschaal is een fundamenteel product om uw lichaamsgewicht te meten en uw gezondheid en lichamelijke fitheid op te volgen. Op Unigro.be vindt u klassieke personenweegschalen van het analoge of elektronische type, maar ook lichaamsanalyseweegschalen.

Dit product is ideaal als u een vollediger beeld van uw gezondheid wenst. Lichaamsanalyseweegschalen zijn tegenwoordig voor een heel betaalbare prijs verkrijgbaar en vormen de ideale oplossing als u op dieet staat en u graag wilt afvallen, of als u gewoon meer wilt weten over uw metabolisme.

De meeste lichaamsanalyseweegschalen meten het lichaamsvet en het vocht in het lichaam. Sommige modellen geven verder ook andere waardevolle informatie over uw metabolisme.

De weegschaal 1 De weegschaal 1

De vetmassa is het totaal van alle vetten die in uw lichaam zijn opgeslagen. Uw lichaam bevat essentiële vetten en vetreserves. Essentiële vetten zijn nodig voor de goede werking van het organisme en worden in het beenmerg, de organen, de spieren en het centrale zenuwstelsel opgeslagen.

Vetreserves worden onder uw huid en in uw spieren opgeslagen. Hoewel uw lichaam een bepaalde hoeveelheid vetreserve nodig heeft om te werken, kunnen te veel vetten overgewicht veroorzaken, wat vervolgens voor gezondheidsproblemen kan zorgen.


De weegschaal 2 De weegschaal 2

Deze intelligente weegschalen geven ook het vochtgehalte in uw lichaam weer. De resultaten die zij weergeven, kunnen u kostbare informatie bezorgen over uw hydratatieniveau of over de aanwezigheid van eventuele problemen, zoals vochtophoping.

Met dit nieuwe gamma personenweegschalen krijgt u basisinformatie over uw metabolisme, met andere woorden over de energie die uw lichaam in rusttoestand verbruikt. U kunt uw metabolisme verbeteren door een aantal maatregelen te nemen, zoals regelmatig aan lichaamsbeweging doen en een dieet op basis van gezonde voeding volgen.

Personenweegschalen ›

Elektrische stimulatie

Wanneer we willen afvallen, denken we snel aan strenge diëten of aan intens bewegen om vetten te verbranden. Veel minder vaak denken we echter aan andere methodes zoals elektrische stimulatie, die evenzeer kunnen bijdragen om gewichtsverlies te bevorderen, blessures te behandelen, de spieren te versterken of het lichaam strak en fitter te maken. Deze positieve effecten vormen een extra pluspunt.

Elektrische stimulatie wordt steeds meer gebruikt als men wil afslanken en gewicht verliezen. Het vraagt niet veel tijd en kan doelstellingen op grote schaal verwezenlijken, zowel wat gewichtsverlies betreft als voor het bevorderen van de fitheid en de verbetering van de spierweerstand.

Uiteraard dient deze methode gecombineerd te worden met een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl willen we resultaten bereiken, en heeft het lichaam beweging nodig om de spieren goed te laten werken.

Elektrische stimulatie 1 Elektrische stimulatie 1

Het gebruik van elektrische stimulatie biedt vele voordelen. Zo helpen deze oefeningen om de spieren te stimuleren en om spiermassa te ontwikkelen.

Elektrische stimulatie is een hulp als we willen afslanken en ons lichaam stimuleren, omdat de spieren via dit type behandeling moeten werken en we de gewenste resultaten in korte tijd behalen. Elektrisch stimulerende producten zijn echte vetverbranders: ze zetten het lichaam aan om meer calorieën, eiwitten en vetten te verbranden, waardoor gewichtsverlies in de hand wordt gewerkt.

Elektrische stimulatie 2 Elektrische stimulatie 2
Elektrische stimulatie 3 Elektrische stimulatie 3

Dankzij elektrische stimulatie kan men ook gericht op een specifieke zone van het lichaam werken. Unigro stelt diverse producten voor elektrische stimulatie voor: een afslankband, een afslankgordel, of een zweetband. Deze zweetband is een band bedoeld voor wie wil afslanken, om de vochtmassa en de toxines te verminderen door te zweten.

Elektrostimulatie ›

Massageapparaat anti-cellulitis

Met een klein beetje inspanning en volharding kunt u het opduiken van cellulitis verminderen en uw huid weer strak maken dankzij het massageapparaat anti-cellulitis. Er bestaan heel wat crèmes en dure behandelingen die cellulitis zogezegd elimineren, maar zoals u misschien zelf al hebt ondervonden, blijken heel wat van deze oplossingen een ontgoocheling.

Het massageapparaat anti-cellulitis wordt tegenwoordig echter als een doeltreffend afslankmiddel beschouwd om cellulitis te bestrijden. Het stimuleert een betere bloedsomloop, het verbetert het immuunsysteem en elimineert schoonheidsfoutjes van de huid. Zelfs al verschilt de doeltreffendheid ervan van persoon tot persoon, toch blijkt dit product nuttiger dan heel wat andere producten en merken we zichtbare resultaten.

Het is een apparaat dat speciaal gemaakt is om gebruiksvriendelijk te worden aangewend. U hoeft het gewoon herhaaldelijk van de ene zone naar de andere te bewegen. Zolang u bewegingen maakt, doet het apparaat de rest. U kunt het gebruik van dit artikel ook combineren met een aanvullend product, bijvoorbeeld een massagegel. Zo geniet u thuis van een heerlijk ontspannen moment dat u telkens opnieuw in vervoering zal brengen.

Massageapparaat anti-cellulitis 1 Massageapparaat anti-cellulitis 1

Door het apparaat herhaaldelijk over de zones met sinaasappelhuid te bewegen, masseert u de weefsels en stimuleert u de bloedsomloop op die plaats. Het vet dat zich onder de huid ophoopt, begint op die manier weg te trekken. En al verdwijnt het cellulitisaspect niet op bevel en kan het wat tijd in beslag nemen, toch zult u na een tot twee maanden al een zichtbaar verschil merken.

Dit cellulitisbehandelingsproces moet uiteraard met andere therapieën gecombineerd worden, zoals een gezonde voeding en het ontgiften van het lichaam. Ontgiften is van fundamenteel belang om het lichaam te helpen de gifstoffen af te voeren die het lichaam elke dag opslaat.

Massageapparaat anti-cellulitis 2 Massageapparaat anti-cellulitis 2
Massageapparaat anti-cellulitis 3 Massageapparaat anti-cellulitis 3

Bij Unigro vindt u alle artikelen die u nodig hebt voor het afvallen, zoals voedingssupplementen, groene thee, kruidenthee, gels, afslankproducten zoals een afslankband, afslankbroeken, een afslankgordel of een afslankende legging.

Maak uw keuze uit de verschillende categorieën, artikelen en merken van producten. Vergeet ook niet om regelmatig onze nieuwigheden te raadplegen. Neem gerust met onze dienst na verkoop contact op indien u advies wenst.

Massageapparaten ›

Naar alle afslankproducten ›
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan