Let op, geld lenen kost ook geld. (1)

Grote schoonmaak: Unigro's tips voor een complete schoonmaak van uw huis

het gaat vanzelf met Unigro's slimme huishoudhulpjes
het gaat vanzelf met Unigro's slimme huishoudhulpjes

Het gaat vanzelf met Unigro’s slimme hulpjes in huis!

U krijgt de kriebels van de grote schoonmaak? Geen zorgen: met deze nuttige tips is de klus zo geklaard. Unigro heeft handige schoonmaakhulpjes voor elke klus, zo hebt u in geen tijd opnieuw een kraaknet huis.

Stil, lichtgewicht, robot of ultracompact: de perfecte stofzuiger voor iedereen

Sledestofzuigers: mét of zonder zak

Stille stofzuigers: om te stofzuigen in alle rust
Stille stofzuigers: om te stofzuigen in alle rust

Dit zijn de meest traditionele stofzuigers. Ze heten sledestofzuiger vanwege het karretje dat u achter zich aan trekt. Ze hebben vrijwel altijd een snoer, wat uw bewegingsvrijheid enigszins beperkt ten opzichte van een snoerloze stofzuiger. Anderzijds hebben ze wel dikwijls een hogere zuigkracht. Vrijwel alle stofzuigermerken hebben zowel modellen mét als zonder stofzak.

Steelstofzuigers: eenvoudig en praktisch

Steelstofzuigers: eenvoudig en praktisch
Steelstofzuigers: eenvoudig en praktisch

Kunt u geen zware stofzuiger dragen? Of hebt u er een hekel aan om voortdurend de draad van stopcontact te wisselen? Dan is een steelstofzuiger misschien wel iets voor u. Deze draadloze toestellen zijn erg licht en makkelijk te hanteren. Dikwijls zijn steelstofzuigers 2-in-1 modellen waarbij u naast de stofzuiger ook over een handige geïntegreerde handstofzuiger beschikt. .

Robotstofzuigers: high-tech doet het werk voor u!

Robotstofzuigers: high-tech doet het werk voor u!
Robotstofzuigers: high-tech doet het werk voor u!

Maar het kan ook nóg makkelijker: een stofzuiger die het werk voor u doet ! Een robotstofzuiger rijdt zelf rond in uw huis en maakt overal grondig schoon. Dit hoogtechnologische apparaat doet alles zelf, maar u kunt hem ook makkelijk bedienen. Zo kunt u aanwijzen waar hij moet stofzuigen of programmeren waar hij net niet mag komen.

Kruimelzuigers voor meer precisie

Handstofzuigers voor meer precisie
Handstofzuigers voor meer precisie

Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen en precisiewerk, of om gewoon snel even wat kruimels op te ruimen. Een kruimelzuiger is meestal oplaadbaar en snoerloos. Daarnaast maakt u het stofreservoir snel en gemakkelijk leeg in de prullenbak.

TIP: gebruik de meegeleverde accessoires van uw stofzuiger om meubelen of moeilijk bereikbare plaatsen makkelijk schoon te maken.

Uw tapijt écht grondig gereinigd

Krijgt u uw tapijt niet meer 100% schoon met de stofzuiger? Met een speciale tapijtreiniger is het een fluitje van een cent. Gewoon even vullen met water en reinigingsmiddel en over uw tapijten laten glijden. Hij verwijdert grondig het vuil uit uw tapijten en zuigt het vuile water ook weer op, zodat uw tapijt sneller droogt.

Dweilen zonder bukken of natte handen

Dweilen wordt kinderspel met een slimme vloerreiniger. Unigro biedt u verschillende vloerreinigers met spray- of uitwringsysteem. Zo hoeft u niet steeds met uw handen in een emmer zeepsop te ploeteren of zelf een dweil uit te wringen.

Reinigen met stoom voor een totale hygiëne

Reinigen met stoom voor een totale hygiëne

Hebt u behoefte aan net dat tikkeltje extra reinigingskracht voor uw vloeren? Met een stoomreiniger krijgt u alles perfect schoon, en dit zonder chemische producten. De kracht van stoom weekt zelfs het meest hardnekkige vuil los, voor een perfecte hygiëne.

Kuis uw ramen zonder druppels

uw ramen gereinigd zonder druppels of vegen
Kuis uw ramen zonder druppels

Emmer, spons en trekkertje zijn verleden tijd! Een elektrische raamreiniger combineert deze 3 functies: hij maakt de ramen nat, reinigt ze en zuigt daarna het vuile water weer op. Zo hoeft u niet voortdurend met een emmer te sleuren of vuil water op te dweilen. Ook geschikt voor gladde oppervlakken in de badkamer.

Multifunctionele stoomreinigers: 1 toestel, 5 functies

Hebt u geen plaats in huis voor 5 verschillende schoonmaaktoestellen? Dan is deze multifunctionele stoomreiniger de oplossing. Dit apparaat is een vloerreiniger, tapijtreiniger, handstoomreiniger, raamreiniger én textielreiniger. Dankzij de verschillende opzetstukken wordt zowat alles in uw huis grondig gereinigd, zonder chemische producten.

Antihuisstofmijt-stofzuiger: gedaan met allergieën!

Wist u dat er ook een speciale stofzuiger voor uw bed bestaat? Hiermee haalt u niet alleen stof en pluisjes weg, het UVC-licht doodt ook 99,9% van alle huisstofmijten. Zo blijft u allergieën de baas! 

Wasmachines en droogkasten voor heerlijk fris beddengoed

wasmachines en droogkasten voor heerlijk fris en zacht beddengoed
Wasmachines en droogkasten voor heerlijk fris beddengoed

Om uw beddengoed volledig schoon te krijgen, kunt u het na de stofzuigbeurt ook nog eens grondig wassen. Unigro heeft wasmachines met een extra grote inhoud, zodat zelfs donsdekens er makkelijk in passen. 

Wasmachines en droogkasten voor heerlijk fris en zacht beddengoed
Wasmachines en droogkasten voor heerlijk fris beddengoed

TIP: stop de dekbedden daarna samen met een paar tennisballen in de droogkast, zo worden ze weer lekker luchtig.

Efficiënt opruimen met meubels en accessoires

Neem ook even de tijd om al uw spullen te (re)organiseren. Wat u niet meer wilt, kunt u weggeven of recyclen. Voor al de rest heeft Unigro handige opbergoplossingen:

Open opbergrek
open opbergrekken met bijpassende mandjes
Efficiënt opruimen met meubels en accessoires

De interieurtrend van het moment: het opbergrek met vierkante vakken. Dit trendy meubel dankt zijn populariteit aan het open, veelzijdige design. Of u er nu boeken of schoenen in opbergt, het staat altijd chic. Bij Unigro hebt u de keuze uit verschillende versies.

open opbergrekken met bijpassende mandjes
Efficiënt opruimen met meubels en accessoires

TIP:  hebt u veel kleinere spulletjes? Of houdt u van een rustig interieur? Leg alles dan gewoon in een bijpassend mandje, schuif het in de kast en klaar!

Seizoenskledij netjes opgeborgen!

set van 2 vacuüm opbergzakken voor uw seizoenskleren
Seizoenskledij netjes opgeborgen!

Seizoenskledij (winter of zomer) kunt u netjes en stofvrij opbergen in een vacuümzak. Stop de kleren in de zak, zuig alle lucht eruit met de stofzuiger en bewaar de zakken onder uw bed tot het volgende seizoen! Ook handig om plaats te winnen  in uw reiskoffer.

Lichtgewicht hoeskasten die overal kunnen geplaatst en verplaatst worden
Seizoenskledij netjes opgeborgen!

Een andere optie voor uw winterkleren: bewaar ze gewoon in een hoeskast op zolder! Zo worden ze ook beschermd tegen het stof, maar hoeven ze niet samengepropt te worden. Hoeskasten zijn voorzien van een kledingstang, zo blijven uw hemden, jassen etc. er kreukvrij uitzien. 

Uw badkamer snel op orde

Rondslingerende potjes en flacons, tandenborstels, stukken zeep, haardrogers, tondeuses … In de badkamer wordt het al snel onoverzichtelijk. Met een paar compacte meubelen en accessoires geeft u alles makkelijk een plaatsje. Zo blijft alles binnen handbereik, zonder dat uw badkamer plots vol kasten staat.

Tips om uw diepvriezer te ontdooien

  • Ledig uw diepvriezer en schakel hem uit
  • Leg een opgerolde handdoek over de hele breedte om gedruppel op de vloer te voorkomen
  • Meng wat heet water en huishoudalcohol in een plantenspuit
  • Verstuif dit over het ijs in uw diepvriezer en laat even inwerken
  • Verwijder het ijs met een houten spatel
  • Wrijf nog even na met een schone, droge doek
  • Maak meteen ook van de gelegenheid gebruik om uw koelkast schoon te maken

TIP: wilt u een ijslaag in de toekomst gewoon vermijden? Kies dan voor een diepvriezer (of koel-vriescombinatie) met automatische ontdooiing. 

Uw microgolfoven kraaknet

Maak komaf met de opgedroogde spatten aan de binnenkant van uw microgolfoven. Met dit simpele en natuurlijke trucje is het zo gebeurd. Meng 1 kop water en 1 kop azijn in een kommetje en zet dit 5 minuten in de microgolfoven op maximaal vermogen. Wrijf alles daarna nog even schoon met een vochtige doek en klaar! 

Verlucht alle kamers van uw huis

Verlucht alle kamers van uw huis
Verlucht alle kamers van uw huis

Last but not least: zet regelmatig ramen en deuren open, laat de frisse lucht binnenwaaien en geniet van uw brandschone huis! 

Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan