Let op, geld lenen kost ook geld. (1)

Slimme ideeën voor kleiner wonen

Slimme ideeën voor kleiner wonen
Slimme ideeën voor kleiner wonen

Kleine ruimtes zijn soms een uitdaging om in te richten, daarom vindt u hier enkele slimme tips. Bovendien hoeft u dankzij Unigro’s betaling per maand niet te wachten om uw dromen waar te maken: u geniet meteen van uw artikelen en betaalt kleine bedragen per maand. Zo blijft uw budget in evenwicht!

Opgelet, geld lenen kost ook geld

5 TIPS VAN ONZE INTERIEURSPECIALISTEN:

Tip 1: kies voor 2-in-1 combinaties en bespaar ruimte

Een hoogslaper met geïntegreerde bureau, een sofa die ook dienstdoet als logeerbed, een apparaat waarmee u kunt wassen én drogen ... In een kleine ruimte zijn 2-in-1 artikelen een slimme keuze. U hoeft slechts 1 artikel aan te schaffen maar u geniet van 2 functies, win-win!

Tip 2: Vergeet de hoeken niet!

Hoeken lijken vaak een verloren ruimte, maar met de juiste meubelen maakt u er optimaal gebruik van. Een tafel of bureau speciaal voor hoeken, een hoeksalon om gezellig te relaxen... Unigro biedt verschillende oplossingen voor plaatsen die anders misschien leeg zouden blijven.

Tip 3: Verborgen ruimtes

Plaids en kussens opbergen in uw sofa zelf, een bed met oneindig veel opbergruimte, ... Dankzij slim meubeldesign gaat geen enkele ruimte verloren! In een kleine woning komen deze verborgen opbergruimtes zeker van pas.

Tip 4: Kies voor compact

Compacte artikelen zijn net zo goed als de grote versie, maar dubbel zo praktisch! Zo kunt u ook in een kleine ruimte een koelkast of wasmachine plaatsen. Ook een eigen dressing behoort tot de mogelijkheden, want met een uitschuifbaar meubel maakt u uw dressing net zo breed als u zelf wilt. Less is more.

Haal meer uit uw ruimtes

Een compacte woning inrichten hoeft geen probleem te zijn. Bij Unigro vindt u een breed gamma producten die speciaal ontworpen zijn voor kleine ruimtes. Bovendien kunt u ook op ons rekenen voor de montage van uw meubelen en de aansluiting van uw toestellen. Vraag naar deze service bij uw bestelling.

Haal meer uit uw ruimtes
Haal meer uit uw ruimtes
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan