Gigantische uitbreiding van Meubelen & Deco: ga snel een kijkje nemen Meer informatie

Slimme ideeën voor kleiner wonen

Kleine ruimtes zijn soms een uitdaging om in te richten, daarom vindt u hier enkele slimme tips. Bovendien hoeft u dankzij Unigro’s betaling per maand niet te wachten om uw dromen waar te maken: u geniet meteen van uw artikelen en betaalt kleine bedragen per maand. Zo blijft uw budget in evenwicht!

Let op, geld lenen kost ook geld

Kies voor 2-in-1 combinaties en bespaar ruimte

Een tafel die u na gebruik weer opklapt in de kast, een sofa die ook dienstdoet als logeerbed, een apparaat waarmee u kunt koken én afwassen ... In een kleine ruimte zijn 2-in-1 artikelen een slimme keuze. U hoeft slechts 1 artikel aan te schaffen maar u geniet van 2 functies, win-win!

Vergeet de hoeken niet!

Hoeken lijken vaak een verloren ruimte, maar met de juiste meubelen maakt u er optimaal gebruik van. Een tafel of bureau speciaal voor hoeken, een kast voor onder schuine daken ... Unigro biedt verschillende oplossingen voor plaatsen die anders misschien leeg zouden blijven.

Verborgen ruimtes

Plaids en kussens opbergen in uw sofa zelf, een bed met oneindig veel opbergruimte, een sierschouw met verborgen kastjes ... Dankzij slim meubeldesign gaat geen enkele ruimte verloren! In een kleine woning komen deze verborgen opbergruimtes zeker van pas.

Kies voor compact

Compacte artikelen zijn net zo goed als de grote versie, maar dubbel zo praktisch! Zo kunt u ook in een kleine ruimte een vaatwasser of wasmachine plaatsen. Ook een eigen dressing behoort tot de mogelijkheden, want met een uitschuifbaar meubel maakt u uw dressing net zo breed als u zelf wilt. Less is more!

Stel uw dromen niet langer uit

Betaal rustig per maand en geniet meteen van uw artikelen

Let op, geld lenen kost ook geld

Haal meer uit uw ruimtes

Een compacte woning inrichten hoeft geen probleem te zijn. Bij Unigro vindt u een breed gamma producten die speciaal ontworpen zijn voor kleine ruimtes. Bovendien kunt u ook op ons rekenen voor de montage van uw meubelen en de aansluiting van uw toestellen. Vraag naar deze service bij uw bestelling.

Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan