Let op, geld lenen kost ook geld. (1)

Meubelen & deco

Shop op categorie

De meest gekochte producten

Badkamerhoekrek BATH & SHOWER
Badkamerhoekrek BATH & SHOWER
€ 39,99
€ 24,99
-37%
of
€ 5,21
/ maand
Opbergkast
-20%
Opbergkast
€ 139,98
of
€ 10,45
/ maand
BENFORMATO CITY COLLECTION tapijt Maxim, hoog-laag effect, woonkamer
BENFORMATO CITY COLLECTION tapijt Maxim, hoog-laag effect, woonkamer
€ 183,99
€ 119,97
-34%
of
€ 10,19
/ maand
Commode met 4 deuren en 1 lade Viviane
-20%
aanrader
Commode met 4 deuren en 1 lade Viviane
€ 119,97
of
€ 10,19
/ maand

Meubelen kopen bij Unigro

Meubelen kopen is nergens gemakkelijker dan bij Unigro. Voor weinig geld koopt u bij ons meubelen voor het hele huis. U kunt ze kopen op krediet als u dat wenst. De webshop van Unigro is opgedeeld in een aantal categorieën, zodat het voor u gemakkelijker is de juiste meubelen te vinden. Zo kunt u zoeken op badkamermeubelen, eetkamer, bureau en al het andere dat u maar nodig zou hebben. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse decoratieve zaken, zoals spiegels, canvassen en vazen, zodat u uw huis direct kunt opfleuren met allerlei moois. Let op, geld lenen kost ook geld.

Betaalbare, stijlvolle meubelen

De meubelen van Unigro zijn stijlvol, betaalbaar en gemakkelijk te bestellen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid van bijvoorbeeld wandmeubelen, tv-meubelen en dressoirs, om uw salon fraai in te richten, of om in uw slaapkamer te zetten. U vindt bij ons bijvoorbeeld meubelen van massief grenenhout of in hoogglans. Zodoende vindt u altijd wel iets wat bij uw stijl past: een klassiek houten meubel, of een modern witgelakt meubel. Ook een combinatie van stijlen is natuurlijk mogelijk. Wat ook uw voorkeur heeft, bij Unigro vindt u wat u zoekt.

Bijzondere collectie

Omdat een webshop nooit te kampen heeft met ruimtegebrek, is Unigro in staat om een zeer breed assortiment aan meubilair aan te bieden. Voor de meeste meubels is het ook mogelijk om de kleur van het meubel te bepalen. Van de zetels kunt u vaak kiezen tussen stof of leder. Unigro heeft een grote diversiteit aan zetels in alle soorten en maten in het assortiment. U kunt uiteraard eenpersoonszetels kopen, maar ook grotere zetels voor meerdere personen. Er zijn bijvoorbeeld grote hoeksalons verkrijgbaar maar ook slaapbanken.

Al uw meubels bij Unigro

Wat u ook nodig hebt op het gebied van kleerkasten en decoratie, bij Unigro vindt u het. Wij hanteren betaalbare prijzen en bieden u de mogelijkheid om op krediet te kopen, zodat u niet alles ineens hoeft te betalen. Dit maakt Unigro tot een webshop met groot gemak voor de klant, zonder dat daar torenhoge prijzen tegenover hoeven te staan. Wilt u kwaliteit? Kies dan voor Unigro! Let op, geld lenen kost ook geld.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan