< Terug naar Deco

Sierkussens

(23 producten)

23 producten in categorie "Sierkussens" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Sierkussens van Unigro

Met een sierkussen zit u comfortabel en zorgt u voor wat vrolijkheid in uw huis. Daarom heeft Unigro in de Decoratie-afdeling een mooie set sierkussens voor u beschikbaar gemaakt. Zowel voor kinderen als voor volwassenen zitten er mooie exemplaren tussen, met leuke designs. De kussens zijn comfortabel, en te gebruiken als hoofdkussen, maar ook als kussen om op te zitten in de hoeksalon. Als u kussens bij Unigro bestelt, zorgen wij voor een snelle thuislevering. Dat is het grote voordeel van thuiswinkelen; u hoeft de deur niet uit, maar kan rustig wachten tot uw bestelling bij u thuis arriveert. U kunt er dan voor kiezen om bij de levering contant te betalen, maar Unigro biedt ook diverse andere betalingsmogelijkheden om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kijk rond op de afdeling decoratie

Onze afdeling decoratie bestaat uit een aantal onderdelen - van gordijnen tot zetelhoezen. De hele afdeling is de moeite waard als u bezig bent uw huis te decoreren, of als u gewoon eens wilt kijken wat de mogelijkheden zijn. Het voordeel van thuiswinkelen is immers dat u honderden producten kunt bekijken zonder dat u ook uren door een winkel hoeft te lopen. Ook kunt u op het internet opzoeken over tips bij het uitzoeken van leuke objecten voor in huis.

Laat het thuisleveren

Als u iets bestelt zorgt Unigro voor de thuislevering. Wij leveren in principe binnen 14 dagen. Het leveradres kan bij u thuis zijn, maar ook op een ander adres of op een ophaalpunt - wat u maar wilt. Producten die niet op voorraad zijn hebben echter wel een wat langere levertijd. U vindt de actuele levertijd dan op de productpagina.

Betaling op maat

Bij Unigro kunt u betalen zoals u zelf wilt. Om te beginnen kunt u desgewenst contant betalen bij de aflevering van de bestelling. U kunt echter ook per bank betalen of met ecocheques. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid om op krediet te kopen en in maandelijkse termijnen te betalen. Voor de details kunt u bij de pagina's over betaalmogelijkheden kijken. Let op, geld lenen kost ook geld.

Garantie

Als u producten koopt bij Unigro krijgt u 2 weken bedenktijd. Bevalt het product bij nader inzicht tot niet, dan kunt u het terugsturen en krijgt u uw geld terug. Met vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!