Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status

Verlichting

Gekozen filters:NieuwAlles wissen
1 - 1 van 1 artikelen
Sorteren op:
DOMO COLLECTION klemlamp, 3-delig, Met USB-la- en touchfunctie, dimbaar verstelbaar
nieuw
€77,97
of
€8,43
per maand
pagina 1 van 1

Verlichting bij Unigro

Van goede huisverlichting krijgt u een goed humeur - niet voor niets zijn mensen in de zomer vaak vrolijker dan 's winters! Met goede lampen kunt u zorgen dat het in huis elke dag zomer is. Unigro kan u daarbij helpen, met een uitgebreid assortiment van prachtige lampen. Dit zijn niet zomaar lampen; de meeste zijn van bijzondere designs voorzien, zodat ze niet alleen uw slaapkamer verlichten, maar ook nog zorgen voor een mooie uitstraling als ze uitstaan.

Wat vindt u in ons assortiment?

U vindt in ons assortiment nachtlampen, tafellampen, lusters, vloerlampen en led-verlichting. Als u iets specifieks nodig hebt kunt u daar rustig voor kijken, maar u zou ook zeker kunnen overwegen om eens over te stappen op een of enkele led-lampen. De led-lamp is de grootste revolutie in verlichting sinds vele decennia. Deze lampen gaan jaren, zelfs tientallen jaren mee, branden extreem zuinig, en zorgen voor een uitstekende verlichting. De hogere aankoopprijs hoeft u zeker niet te weerhouden, want nadat u er veel jaren plezier van hebt gehad, hebt u heel wat geld bespaard in vergelijking met bijvoorbeeld halogeenlampen of gloeilampen. U hoeft uzelf echter zeker niet verplicht te voelen om voor led te gaan. Onze prachtige lusters of tafellampen kunnen zeker ook een bijdragen leveren aan de sfeer in uw huis.

Unigro Service

Bij Unigro vinden wij het belangrijk dat u als klant een prettige ervaring heeft als u bij ons winkelt. Alle voordelen van thuiswinkelen vindt u bij ons. Ons grote assortiment is gemakkelijk te doorzoeken, zodat u gemakkelijk in een keer alles kunt bestellen wat u in en om het huis nodig heeft. Uw bestelling wordt vervolgens al snel bij u thuisgeleverd. Op de productpagina vindt u steeds informatie over de voorraad en levertijd. Bij Unigro doen wij daarnaast aan betaling op maat. Dat wil zeggen, dat u kunt betalen op de manier die u verkiest. Wij bieden bijvoorbeeld verkoop op afbetaling aan. Bij een verkoop op afbetaling betaalt u in maandelijkse termijnen het aankoopbedrag. U kunt echter ook altijd contant betalen. Online via Bancontact, Visa/Mastercard, Paypal of contant bij de levering. Let op, geld lenen kost ook geld.

Garantie

U krijgt op al onze producten minimaal 2 jaar garantie. Heeft u nog vragen? Dan kunt u die stellen bij de klantenservice.

Ontdek uw favoriete producten in onze meubelwinkel Unigro.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan