Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Kleur
 • Specificaties
  Status

  Complete eetkamers

  1 - 18 van 18 artikelen
  Sorteren op:
  Eetkamer Aaricia (stoelen niet inbegrepen)
  €1.049,97
  of
  €53,25
  per maand
  Eetkamer Aaricia
  €1.369,98
  of
  €66,38
  per maand
  Eetkamer Amanda
  €1.359,99
  of
  €65,89
  per maand
  Eetkamer Lyna
  €1.349,97
  of
  €65,41
  per maand
  Eetkamer Juliette (stoelen niet inbegrepen)
  €1.119,99
  of
  €56,80
  per maand
  Eetkamer Juliette
  €1.559,97
  of
  €75,58
  per maand
  Eetkamer Angèle (stoelen niet inbegrepen)
  €1.099,98
  of
  €55,78
  per maand
  Eetkamer Angèle
  €1.419,99
  of
  €68,80
  per maand
  Complete eetkamer Elif
  €1.649,97
  of
  €79,94
  per maand
  Complete eetkamer Gdansk (zonder stoelen)
  €1.159,98
  of
  €58,83
  per maand
  Eetkamer Rubi
  €1.249,98
  of
  €63,39
  per maand
  Eetkamer Sasha
  €789,99
  of
  €40,06
  per maand
  Eetkamer Lidia (stoelen inbegrepen)
  €1.699,98
  of
  €82,37
  per maand
  pagina 1 van 1

  Complete eetkamers bij Unigro

  Unigro is een van de grootste webshops van België. We zijn een expert op het gebied van interieur. Voor iedere kamer in uw huis hebben we fraaie meubelen en complete meubelsets om uw hele kamer in te richten. Ook voor de eetkamer kunt u bij ons terecht. We hebben een aantal mooie meubelsets voor eetkamers die u een optimaal comfort verschaffen. Omdat een heel eetkamerinterieur voor velen een grote aankoop is, bieden we de mogelijkheid om op krediet te kopen. Met meubelen van Unigro kunt u genieten van een prachtig interieur. Let op, geld lenen kost ook geld.

  Kies een van onze prachtige eetkamers

  Als u bij ons een eetkamer koopt, krijgt u een tafel, 4 stoelen, een dressoir en een vitrinekast. U hebt dan een complete set meubelen, die u kunt aanvullen met een goede eetkamerlamp, een tapijt en servies. Al deze zaken zijn apart bij Unigro verkrijgbaar, als u ze nog nodig hebt. De eetkamers van Unigro zijn er in verschillende prijzen en soorten. De eetkamers bestaan uit houten meubelen, in verschillende tinten. Erbij zitten kasten in verschillende formaten en met diverse designs. Alle meubelen vormen samen uiteraard een harmonieus geheel. Onze eetkamers geven een gezellige sfeer aan elk huis, zodat u tijdens het eten kunt genieten van een goede ambiance.

  Waarom een eetkamer bij Unigro kopen?

  Unigro is bekend als een topadres voor het kopen van degelijke meubelen en andere producten. Als u voor kwaliteit kiest, is Unigro een goed adres voor u. Bij ons is de prijs-kwaliteitverhouding goed; voor een aardige prijs kunt u een zeer degelijk meubel kopen. Betalen is bij Unigro zeer gemakkelijk. U kunt op krediet kopen, of in één keer betalen. U kunt betalen via bankkaart of contant. Bij Unigro kunt u gemakkelijk grote bestellingen doen; we hebben bijna alles wat u in en om het huis nodig hebt. U hoeft de deur niet uit om allerlei producten te zoeken. Kijk eens rond in ons assortiment voor u uw bestelling plaatst, en wie weet wat u nog meer kunt aanschaffen. Let op, geld lenen kost ook geld.

  Garantie en klantenservice

  Op onze producten krijgt u garantie, voor het geval de producten niet in goede staat bij u aankomen. Daarnaast hebben we een klantendienst waar u terecht kunt met vragen over onze producten en dienstverlening. Zo maken we u elke aankoop zo gemakkelijk mogelijk.

  0 producten vergelijken
  Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
  Vergelijken
  Even geduld...
  Even geduld...
  U ziet zo dadelijk de prijs per maand
  Even geduld...
  Uw voordelen komen er aan