Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Kleur
Specificaties
Status

Complete eetkamers

1 - 15 van 15 artikelen
Sorteren op:
Eetkamer Rubi (stoelen niet inbegrepen)
€849,99
€649,98
of
€34,75
per maand
Eetkamer Aaricia (stoelen niet inbegrepen)
€1.049,97
of
€52,17
per maand
Eetkamer Aaricia
€1.369,98
of
€65,24
per maand
Eetkamer Amanda
€1.359,99
of
€64,76
per maand
Eetkamer Sasha
€789,99
of
€39,25
per maand
Eetkamer Lyna
€1.349,97
of
€64,29
per maand
Eetkamer Juliette (stoelen niet inbegrepen)
€1.119,99
of
€55,65
per maand
Eetkamer Juliette
€1.559,97
of
€74,29
per maand
Eetkamer Angèle (stoelen niet inbegrepen)
€1.099,98
of
€54,66
per maand
Eetkamer Angèle
€1.419,99
of
€67,62
per maand
Complete eetkamer Elif
€1.559,97
of
€74,29
per maand
pagina 1 van 1

Complete eetkamers bij Unigro

Unigro is een van de grootste webshops van België. Wij zijn een expert op het gebied van interieur. Voor iedere kamer in uw huis hebben wij fraaie meubels, en complete meubelsets om uw hele kamer in te richten. Ook voor de eetkamer kunt u bij ons terecht. Wij hebben een aantal mooie meubelsets voor eetkamers die u een optimaal comfort verschaffen. Omdat een heel eetkamerinterieur voor velen een grote aankoop is bieden wij de mogelijkheid om op krediet te kopen. Met meubelen van Unigro kunt u genieten van een prachtig interieur. Let op, geld lenen kost ook geld.

Kies een van onze prachtige eetkamers

Als u bij ons een eetkamer koopt, krijgt u een tafel, 4 stoelen, een dressoir en een vitrinekast. U heeft dan een complete set meubelen, die u kunt aanvullen met een goede eetkamerlamp, een tapijt en servies. Al deze zaken zijn apart bij Unigro verkrijgbaar, als u ze nog nodig heeft. De eetkamers van Unigro zijn er in verschillende prijzen en soorten. De eetkamers bestaan uit houten meubelen, in verschillende tinten. Erbij zitten kasten in verschillende formaten en met een diverse designs. Alle meubelen vormen samen uiteraard een harmonieus geheel. Onze eetkamers geven een gezellige sfeer aan elk huis, zodat u tijdens het eten kunt genieten van een goede ambiance.

Waarom een eetkamer bij Unigro kopen?

Unigro is bekend als een topadres voor het kopen van degelijke meubels en andere producten. Als u voor kwaliteit kiest, is Unigro een goed adres voor u. Bij ons is de prijs-kwaliteitverhouding goed; voor een aardige prijs kunt u een zeer degelijk meubel aanschaffen. Betalen is bij Unigro zeer gemakkelijk. U kunt op krediet kopen, of in één keer betalen. U kunt betalen via bankkaart of contant. Bij Unigro kunt u gemakkelijk grote bestellingen doen; wij hebben bijna alles wat u in en om het huis nodig heeft. U hoeft de deur niet uit om allerlei producten te zoeken. Kijk eens rond in ons assortiment voor u uw bestelling plaatst, en wie weet wat u nog meer kunt aanschaffen. Let op, geld lenen kost ook geld.

Garantie en klantenservice

Op onze producten krijgt u garantie, voor het geval de producten niet in goede staat bij u aankomen. Daarnaast hebben wij een klantenservice waar u terecht kunt met vragen over onze producten en dienstverlening. Zo maken wij u elke aankoop zo gemakkelijk mogelijk.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan