< Terug naar Hall & opbergmeubelen

Commodes & schoenenkasten

(106 producten)

106 producten in categorie "Commodes & schoenenkasten" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Commodes & schoenenkasten bij Unigro

Voor de inrichting van uw huis kunt u altijd terecht bij Unigro. Onder de rubriek commodes en schoenenkastenvindt u een aantal handige opbergmeubelen. Voor een aantrekkelijke prijs vindt u kwaliteitsmeubelen die een mooie plek in uw huis kunnen innemen, bijvoorbeeld in uw hal. In ons assortiment vindt u uiteenlopende meubels. Onder de categorie Meubelen en deco vindt u bijna alles om uw huis in te richten. U vindt er alles voor de keuken, woonkamer, slaapkamer en meer.

Handige opbergmeubelen

Ergert het u weleens dat er overal schoenen rondslingeren, of dat u geen goede plek voor de schoenen hebt? Met een simpel schoenenrek kunt u dat probleem helemaal oplossen. U zet het rek bijvoorbeeld in de hal neer, en gebruikt het om alle schoenen in neer te zetten. Gemakkelijk en handig. Als u bij ons een commode of schoenenkast wilt kopen, kunt u kiezen uit een aantal modellen. Deze zijn gemaakt van diverse materialen. Er zijn kasten van spaanplaat, eventueel met spiegelpanelen. Daarnaast vindt u massief grenen kasten, gelakt of gevernist. Tot slot zijn er een aantal commodes met rotanmanden erin. Zo kunt u voor elk interieur een mooie kast vinden.

De voordelen van Unigro

Waarom zou u uw meubelen bij Unigro kopen?
De Unigro webshop heeft diverse voordelen. Om te beginnen heeft Unigro een zeer breed assortiment aan artikelen uit alle mogelijke categorieën. U kunt bij ons een commode of schoenenkast kopen, en ook direct huislinnen, elektro, en al het overige dat u nodig hebt. Bij Unigro kunt u voor weinig geld een commode kopen. Wij willen betaalbare prijzen hanteren zodat iedereen bij ons terecht kan voor al zijn benodigdheden. U kunt op diverse wijzen betalen; om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op onze site vindt u alles mogelijkheden.

Tips bij het kiezen van een meubel

Het kan misschien moeilijk zijn om u voor te stellen hoe een meubel er uit zou zien als deze in uw kamer staat. Bij het kiezen van het meubel kunt u in ieder geval kijken naar materiaal, kleur en afmetingen. Als u iets kiest dat harmonieert met de rest van uw interieur zal het een mooie plek in uw huis innemen. Let daarbij natuurlijk ook op dat u vooraf opmeet of het meubel past op de plek waar u het hebben wilt.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!