< Terug naar Keuken

Stoelen & tafels

(19 producten)

19 producten in categorie "Stoelen & tafels" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Keukenmeubilair bij Unigro: tafels en stoelen

Bent u uw keuken aan het inrichten, of heeft u nog wat meubels nodig? Dan heeft u misschien al gezien dat u bij Unigro veel inspiratie op kunt doen, en wellicht mooie producten kunt aanschaffen. Op deze pagina vindt u sets van keukentafels en stoelen die een efficiënt gebruik van de ruimte in uw keuken mogelijk maken. Met deze meubelen kunt u bijvoorbeeld eten in de keuken, of comfortabel zitten tijdens het schillen en snijden van groenten en andere ingrediënten. Reuzehandig, en uiteraard wordt elke bestelling thuisbezorgd. U hoeft dus geen moeite te doen om het in huis te halen. Betalen doet u op uw eigen wijze; direct, of, als u op krediet koopt, in termijnen. Let op, geld lenen kost ook geld.

Richt uw keuken prachtig in

Het kan een verrijking zijn voor uw woonervaring om uw huis efficiënt in te richten. Zo kunt u ruimte vrij houden, en uw huis een rustige uitstraling geven. Door in uw keuken een tafel te plaatsen kunt u meer gebruik maken van de keuken zodat de woonkamer een meer ontspannen plek wordt. De keukentafels en keukenstoelen van Unigro zijn zo ontworpen dat ze niet te veel plek innemen. U zou ze bovendien tegen de muur kunnen zetten, zodat ze niet te veel in de weg staan. De keukenstoelen zitten aangenaam, en hebben een hippe vormgeving. Een aanwinst voor uw huis!

Thuisbezorging

Per product vindt u een indicatie van de levertijd. Als een product op voorraad is kunnen wij snel leveren. Soms is een product net uitverkocht, dan kan het wat langer duren voordat wij kunnen leveren. Natuurlijk hoeft dit u niet van een aankoop te weerhouden; wij zorgen dat uw bestelling binnen enkele weken bij u in huis staat, zodat u er snel van kunt genieten.

Betaling op maat

Bij Unigro kunt u betalen zoals u zelf wilt. U kunt bij ons contant online betalen, bij de levering, 14 dagen na levering. Ook verkopen wij op krediet. U betaalt dus zoals u zelf wilt: op maat. Wij willen het winkelen op die manier voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Let op, geld lenen kost ook geld.

Garantie

Omdat u onze producten niet kunt aanraken voor u een aankoop doet, is het natuurlijk handig om te beschikken over 14 dagen bedenktijd. Bent u toch niet tevreden met het product, dan kunt u het terugsturen. Met vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!