< Terug naar Slaapkamer

Lattenboddem 140x200

(6 producten)

6 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Lattenbodem 140x200 bij Unigro

Een goede nachtrust is belangrijk en niet alleen het matras speelt hier een rol in. De lattenbodem is net zo belangrijk en moet voldoende ondersteuning geven. Hoe bepaalt u wat de beste lattenbodem is en welke keus is er? Lattenbodems 140 x 200 zijn er in verschillende varianten.

Vaste lattenbodem en verstelbare lattenbodem

Hebt u een matras 140x200, dan moet hier ook de goede maat lattenbodem bij gevonden worden. In lattenbodems 140x200 is gelukkig voldoende keus. De vaste lattenbodem is niet verstelbaar en ideaal geschikt voor mensen die goed willen slapen. Het aantal latten speelt een rol bij de keuze. Hoe meer latten de bodem heeft, hoe beter de ondersteuning zal zijn. Een vaste lattenbodem is geschikt voor latex, lucht of watermatrassen. Lattenbodems 140x200 die verstelbaar zijn worden ook vaak gekozen voor het tweepersoonsbed. Het matras 140x200 moet wel geschikt zijn voor een verstelbare lattenbodem. De lattenbodem met verstelbare kop en voet 140x200 is ideaal geschikt voor mensen die graag nog tv kijken in bed of wat hoger willen liggen.

Uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs

De lattenbodem met verstelbare kop en voet heeft een individueel ligcomfort. Deze is te betalen door in kleine termijnen te betalen (let op, geld lenen kost ook geld). Zo is het voor iedereen mogelijk om de perfecte lattenbodem 140x200 aan te schaffen. Deze betalingsregeling geldt uiteraard ook voor de vaste lattenbodem, een matras 140x200 of een tweepersoonsbed. Op alle producten zit 100 procent garantie en ruilen is geen enkel probleem. Levering binnen 24 uur en 14 dagen de tijd om de lattenbodem 140x200 uit te proberen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!