< Terug naar Slaapkamer

Lattenboddem 160x200

(6 producten)

6 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Lattenbodems 160x200 bij Unigro

Voor alles wat u in en rond het huis nodig heeft, kunt u bij de internetwinkel van Unigro aan het juiste adres. Hierbij hoort ook het verzorgen van een goede nachtrust. Daarom vindt u hier lattenbodems om elke ochtend weer comfortabel op de staan.

Een solide basis

Lattenbodems zorgen er in combinatie met een goed matras voor dat u 's ochtends uitgerust uit bed zult stappen. Het is daarom belangrijk om een goede lattenbodem te kiezen die precies bij uw wensen past. Voornamelijk de lattenbodems 140 x 200 (afmeting in centimeters) en de iets bredere 160 x 200 zijn populair in de gemiddelde slaapkamer. Daarbinnen kunt u kiezen of u graag een vaste lattenbodem wilt, of de mogelijkheid wil hebben om hoofd- en/of voeteneind te kunnen verstellen. Ideaal als u bijvoorbeeld voor het slapen nog graag wilt lezen of internetten zonder in een oncomfortabele hoek te zitten. Tevens is het mogelijk om een elektrische lattenbodem te nemen, waardoor u niet zelf het hoofd- of voeteneind hoeft te verstellen.

Betalen op uw manier

Om betalen voor u gemakkelijk en vertrouwd te maken, is het bij Unigro mogelijk om op vele manieren uw product te betalen. Of u nou contant wilt betalen of met de Partner Card: het gaat erom dat u het een prettige manier vindt. Het is tevens mogelijk om per maand te betalen. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Garantie

Valt het product u tegen, of is het niet zoals het zou moeten zijn? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Unigro. Het is namelijk mogelijk om binnen 14 dagen u aankoop te ruilen. Kijk op de garantiepagina voor meer informatie, onder andere over de wettelijke en verlengde garantieregelingen.

Levering

Levering zal altijd zo spoedig mogelijk gebeuren. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen tussen levering thuis en op een speciaal afhaalpunt, waardoor levering voor u altijd het beste uikomt.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!