< Terug naar Slaapkamer

Matrassen 140x200

(14 producten)

14 producten in categorie "Matrassen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Matrassen 140x200 cm

Unigro is een grote Belgische webshop waar u van alles kunt kopen voor uw huis. Ook voor matrassen kunt u bij Unigro terecht. Wij hebben een grote keus aan matrassen voor 1 of 2 personen in allerlei formaten, zoals 140 x 200 cm.

Een goede matras kiezen

Een goede nachtrust begint bij een goede matras. Wat een goede matras is, is voor iedereen anders. Aspecten waar u op kunt letten zijn:

  • lichaamsgewicht: uw gewicht bepaalt in belangrijke mate hoeveel ondersteuning de matras moet geven.
  • ondersteuning: de mate van ondersteuning is ook een kwestie van smaak. Unigro verkoopt matrassen met medium, stevige en extra stevige ondersteuning.
  • materiaal: u kunt kiezen uit een pocketveren-matras, een polyethermatras of een Bonellverenmatras waarin metalen spiralen zitten verwerkt, of een matras gevuld met comfortschuim dat zich vormt naar uw lichaam.
  • prijs: de prijs van matrassen van 140x200 cm looopt uiteen van rond 130 euro tot meer dan 600 euro. Er is wel een duidelijk verband tussen de prijs en de kwaliteit en de levensduur van de matras.

Unigro: een betrouwbare webshop

Unigro is een betrouwbare webshop met jarenlange ervaring en veel tevreden klanten. Onze voorwaarden zijn flexibel en gemakkelijk. Bestelt u online een matras uit onze grote voorraad, dan leveren wij uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis af. U kunt bij de levering contant betalen of kiezen om binnen 14 dagen na levering te betalen. Ook kunt u kiezen voor gespreide betaling: u kiest dan voor een vast maandbedrag. Let op: geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!