< Terug naar Slaapkamer

Matrassen 160x200

(13 producten)

13 producten in categorie "Matrassen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Matrassen 160x200 bij Unigro

Een goed matras zorgt voor een goede nachtrust. Vaak wordt hier te weinig bij stilgestaan, maart juist het matras is het meest belangrijke onderdeel van de slaapkamer. Rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid en andere gezondheidsklachten kunnen ontstaan door een verkeerd matras. Niet alleen het materiaal, maar ook het eigen lichaam en de persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol.

Tweepersoonmatras 160x200

Unigro heeft een ruime keus aan uitstekende matrassen 160x200 van verschillende materialen en diktes. Zo kunt u kiezen uit een pocketveringsmatras van het merk Protection plus of Good sleep Primo. De kern van dit matras bestaat uit metalen veren die voor een goede ondersteuning zorgen. Het matras is speciaal behandeld tegen huisstofmijt, schimmels en bacteriën. Protection plus heeft 7 verschillende comfortzones. Good sleep primo heeft 5 comfortzones en is 21 cm dik. Of kies voor het Good sleep supremo matras in comfortschuim. Deze heeft een kern van 14 cm dik comfortschuim en een ademende boord. Zeer geschikt voor verstelbare en elektrische lattenbodems. Voor extra comfort kiest u een bovenmatras. Ook hierin is een ruime keus. Het bovenmatras in polyetherschuim geeft 6 cm aan extra comfort met een kern van 3.5 cm koudschuim. Dit vormt zich perfect naar het lichaam.

Complete slaapkamers koopt u bij Unigro

Unigro levert niet alleen matrassen 2 personen maar ook bedden en boxsprings. Uw complete slaapkamer richt u in met producten van Unigro. Alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor optimaal comfort en luxe. Omdat kwalitatief wonen én slapen voor iedereen mogelijk moet zijn is betalen op krediet mogelijk. (Let op! Geld lenen kost geld)

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!