< Terug naar Slaapkamer

Tweepersoonsmatrassen

(32 producten)

32 producten in categorie "Matrassen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Tweepersoonsmatrassen bij Unigro

Bij Unigro.be, één van de grootste webshops van de Benelux, kunt u allerlei benodigdheden vinden voor in en rondom uw huis. Ook voor tweepersoonsmatrassen kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment voor uw slaapkamer en bekijk ons productoverzicht.

Een goede nachtrust zorgt voor een goede dag

Om van uw dag te kunnen genieten en er alles uit te kunnen halen, is het belangrijk om uitgerust te zijn. Een goede nachtrust hangt af van uw matras en bedbodem. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u kiezen voor een bonnellverenmatras, een pocketverenmatras, een polyethermatras of een matras in comfortschuim. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een bovenmatras te gebruiken. Al deze tweepersoonsmatrassen zijn in verschillen maten leverbaar: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm en 180 x 200 cm. Bekijk op deze pagina welke matras het beste bij u past.

Gemakkelijk en veilig thuis

Profiteer van het gemak van onze levering aan huis of een ander adres naar keuze, waarbij Unigro een correcte en snelle leveringstermijn garandeert. U kunt tevens uw bestelling zelf afhalen in Sint-Niklaas, bij ons verkooppunt. Hier kunt u eventueel profiteren van leuke aanbiedingen in de koopjes hoek. Betaal op de manier die u het prettigst vindt. Contante betaling is mogelijk, evenals per partnercard , met eurocheques of door middel van internetbankieren. De complete lijst van mogelijkheden, kunt u vinden onder het kopje "betaling". Geniet van de garantie van vijf jaar op productiefouten. Mocht het product onverhoopt niet bevallen, dan kunt u het in de meeste gevallen binnen 14 dagen omruilen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!