< Terug naar Slaapkamer

Matrassen 70x200

(12 producten)

12 producten in categorie "Matrassen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Extra smalle matrassen bij Unigro

Bij Unigro koopt u uw extra smalle matras van 70x200 cm. Unigro levert in Nederland en België en biedt soepele voorwaarden.

Wanneer kiest u voor een matras 70x200 cm?

Vroeger was een matras van 70 breed normaal voor een eenpersoonsbed, en wie nog een oud bed heeft, kan bij ons terecht voor een passende matras. Maar veel vaker worden twee matrassen van 70 cm breed gekocht voor een lits jumeaux: een tweepersoonsbed met twee aparte matrassen. Waarom zou u twee aparte matrassen kopen? u en uw partner verschillen veel in gewicht. u en uw partner verschillen in manier van slapen. u en uw partner verschillen in persoonlijke voorkeur. Als u twee verschillende matrassen van 70 cm bestelt voor een tweepersoonsbed, let u dan wel op dat de matrassen dezelfde dikte hebben!

Soorten matrassen 70x200 cm bij Unigro

Wij hebben verschillende soorten matrassen van 70 x 200 cm in voorraad. U let bij het kiezen natuurlijk op: de prijs: u heeft al een matras van 70 breed voor 170 euro. het materiaal: wilt u een binnenverenmatras, pocketverenmatras, polyethermatras of comfortschuimmatras? Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen. de ondersteuning: in de maat 70x200 cm kiest u voor een zachte, medium of harde matras, afhankelijk van uw voorkeur of uw gewicht.

Levering

Unigro levert in Nederland en België. De meeste matrassen krijgt u de volgende dag thuisbezorgd. U kunt uw matras zonder problemen terugsturen als hij niet bevalt, doe dat dan binnen 14 dagen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!