< Terug naar Slaapkamer

Matrassen 90x200

(14 producten)

14 producten in categorie "Matrassen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Matrassen 90x200

Matrassen voor 1 personen moeten goed liggen, want uw nachtrust is het belangrijkste voor een gezond lichaam én geest. Vaak zorgt het matras voor problemen zoals rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, concentratiestoornissen of pijn aan gewrichten. Unigro heeft het matras dat bij u past.

Matrassen 90x200 en bedden

Bij Unigro vindt u niet alleen uitstekende matrassen maar ook bedden. Uw complete slaapkamer richt u in via één leverancier. Een uitstekende matras is de UGRO ROYAL Bonnellverenmatras die een gewicht tot 100 kg kan dragen. Deze bevat 115 veren per vierkante meter en zorgt voor een goede ondersteuning. Het Good Sleep Primo pocketverenmatras heeft 5 comfortzones en biedt hiermee ondersteuning aan rug, hoofd, schouders, bekken, knieën, benen en voeten. Het Cool Gel pocketverenmatras heeft maar liefst 7 comfortzones. De kern bevat individueel verpakte pocketveren, maar liefst 330 stuks per vierkante meter. Daarnaast vindt u diverse topmatrassen die voor extra comfort zorgen. Deze legt u bovenop uw eigen matras, zoals het bovenmatras in polyetherschuim met een kern van 3,5 cm koudschuim.

Veilig en vertrouwd kopen bij Unigro

Een goed matras 90x200 is een investering voor de lange termijn. Daarom kunt u bij ons op krediet en in termijnen betalen (Let op, geld lenen kost geld). U heeft altijd 100 procent garantie op alle matrassen, maar ook op al onze andere producten. U heeft 14 dagen de tijd om uw matras uit te proberen. Bent u niet tevreden, dan nemen wij ze zonder verder vragen terug. Dat is een service die wij raag aan onze klanten verlenen. Wij zijn ervan overtuigd dat u goed slaapt op onze matrassen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!