< Terug naar Meubelen & deco

Woonkamer

(269 producten)

269 producten in categorie "Woonkamer" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Kleed uw woonkamer aan met klasse

Gezellig tv-kijken, genieten van een film in de armen van uw geliefde, familie en vrienden ontvangen, … In uw woonkamer lééft u. Het is dan ook de plaats bij uitstek om warm en huiselijk in te richten. Met een tof tv-meubel, een knusse twee- of driezitsbank of een praktisch bureau.

Zetels voor jong en oud

Houdt u van klassieke zetels met een tijdloze uitstraling? Designsofa’s met een eigenzinnige look? Of stoere modellen die de tand des tijds doorstaan en niet bezwijken onder springende kinderen? Vind de zetel van uw dromen die perfect past bij úw gezin – klein of kroostrijk.

Wandkasten en salontafels met een plus

Een gezellige, originele en praktische woonkamer hoeft geen financiële aderlating te zijn. Unigro biedt u een groot gamma wandkasten die even mooi als nuttig zijn. Kies flexibele modellen met aanpasbare opbergruimte. Of strakke wandkasten om uw mooiste souvenirs en blikvangers te etaleren. En onze salontafels zijn multifunctioneel: uitschuifbaar en met praktische opbergruimte voor uw tijdschriften of de afstandsbediening.

Tv-meubel en bureau: werken en ontspannen in één ruimte

Thuiswerken is voor velen de toekomst. U vermijdt er files mee. Spaart er brandstof en tijd mee uit. En het is een prima manier om gezin en werk te verzoenen. Overweegt u ook om thuiswerker te worden? Investeer dan alvast in een ergonomisch bureau dat naadloos bij de rest van uw woonkamer past. Genoeg gewerkt? Nestel u dan comfortabel in uw luie zetel, en kijk naar een spannende film. Bestel meteen ook uw passende tv-meubel. En betaal in kleine bedragen per maand. Let op, geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!