< Terug naar Woonkamer

Slaapbanken

(8 producten)

8 producten in categorie "Slaapbanken" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Slaapbanken bij Unigro

Op deze pagina vindt u alle slaapbanken en clic clac's uit het assortiment van Unigro. Als u iets ziet dat u aanstaat, kunt u het gemakkelijk in uw winkelmandje plaatsen en bestellen. Wij leveren het dan zo spoedig mogelijk. U hoeft de deur niet uit om bij ons te winkelen. Kijkt u rustig rond in ons assortiment en wellicht ziet u wel iets dat bij uw interieur past.

Wat zit er in ons assortiment?

Ons assortiment bestaat, zoals u kunt zien, uit een aantal slaapbanken in verschillende kleuren en formaten. Deze zitbank zijn gemakkelijk om te vormen van bank tot bed en weer van bed tot bank. Zo kunt u logees ontvangen zonder dat u een speciaal bed hiervoor in huis hoeft te halen. We hebben banken in het assortiment in een aantal verschillende materialen. U kunt kiezen voor een bank in kunstleder, voor microvelours of voor een gestoffeerde bank. In deze banken zit een matras verwerkt, waarop logees aangenaam kunnen overnachten. Per product vindt u preciezere details over de dikte van de matras en het materiaal. Zo kunt u gaan voor een bank die optimaal comfort garandeert. De banken zijn uiteraard voorzien van kussens. Desgewenst kun u op onze website extra kussens, dekens of lakens kopen, om uw bank optimaal te gebruiken.

Waarom kopen bij Unigro?

Unigro is een van de grootste webshops van België. Duizenden klanten halen hier kwaliteitsmeubelen voor een betaalbare prijs. Deze producten gaan gegarandeerd jaren mee; ze zijn vakkundig ontworpen om u van optimaal wooncomfort te voorzien. Unigro heeft meubelen in veel categorieën. Wij hebben in ons assortiment alles voor uw keuken, salon, slaapkamer en meer. Als u een clic clac koopt kunt u meteen ook andere meubelen aanschaffen voor andere kamers van uw huis. Dat bespaart u transportkosten. Als u bij Unigro uw clic clac of slaapbank koopt, zorgen wij voor een snelle levering. U hoeft dus niet lang te wachten en kunt uw slaapbank binnen de korste keren installeren. U kunt dan uw gasten ontvangen op een gemakkelijke en comfortabele wijze. Betalen doet u bij ons zoals u wilt. Als u nog vragen heeft of onze diensten of assortiment, dan kunt u die stellen aan de klantenservice. Daar helpen wij u graag verder.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!