Gigantische uitbreiding van Meubelen & Deco: ga snel een kijkje nemen Meer informatie

Onze Aankoopgidsen

Vrijetijd:

Hifi & Multimedia:

Aankoopgids : Beauty - Slank & fit

Afslanken, het kan ook anders ...

Lichaamsgewicht is een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. Het weerspiegelt de hoeveelheid energie die het lichaam binnen krijgt in verhouding tot wat het nodig heeft.

Tegenwoordig bestaan er zeer veel manieren om uw gewicht onder controle te houden. De beste manier blijft nog altijd bewegen in combinatie met een gezonde voeding, maar er zijn ook hulpmiddelen en afslankingsproducten om u te helpen. Zo biedt UNIGRO verschillende afslankende kledingstukken en afslankingskuren.

afslanken, het kan ook anders

Afslankkuren

Caloriearme dranken en maaltijdvervangers

Wist u dat afslankproducten ook lekker kunnen zijn? Wij selecteerden aan de hand van strenge criteria een aantal producten die, bovenop hun afslankende werking, ook nog eens lekker zijn. Wat uw doel ook is, maaltijdvervangers maken het u gemakkelijker dan ooit !

Maaltijdvervangers zijn ontwikkeld om op gewicht te blijven of om duurzaam af te slanken. Om op gewicht te blijven kunt u per dag 1 maaltijd vervangen door een maaltijdvervanger. Als u liever enkele kilootjes verliest, kunt u beter zowel ’s morgens als ’s middags een maaltijdvervanger eten, en ’s avonds nog een lichte en evenwichtige maaltijd bereiden. Zo wordt uw calorie-inname beperkt, maar krijgt u wel alle nodige voedingsstoffen binnen. Vervangmaaltijden bevatten namelijk allerlei stoffen die uw lichaam nodig heeft, zoals bijvoorbeeld eiwitten, mineralen en vezels. Ze zijn dus geen crashdieet.

Maaltijdvervangers mogen echter niet als gezonde snack of tussendoortje beschouwd worden. Het is wel degelijk de bedoeling dat u ze als volwaardige, vervangende maaltijden beschouwt, enkel dan werken ze effectief. Toch een klein beetje honger? Kies dan voor een luchtig en gezond tussendoortje.

Dankzij het uitgebreide gamma maaltijdvervangers is er bovendien voor elk wat wils: zoetekauwen kunnen genieten van repen of pudding, en voor de liefhebbers van hartige hapjes zijn er bijvoorbeeld soepjes of schotels. U kunt dit ook aanvullen met fruit of een mager zuivelproduct, zo kunt u eindeloos variëren en nieuwe smaken ontdekken.

En niet onbelangrijk: maaltijdvervangers zijn bijzonder makkelijk en praktisch. U kunt ze meenemen naar kantoor, maar ook gewoon onderweg opeten. Stop er eentje in uw handtas en u hebt steeds een evenwichtige en lijnvriendelijke maaltijd binnen handbereik.

Voedingssupplementen

Bovendien bieden wij u allerhande vetverbrandingscapsules aan zoals de Chitosan-capsules. Deze en al onze andere voedingssupplementen helpen u om uw streefgewicht te behalen én te behouden.

Veilig en goedgekeurd

Combineer deze afslankingsproducten met een gezonde levensstijl en een portie beweging en u zal ongetwijfeld resultaat zien. Doordat al onze voedingssupplementen genotificeerd zijn, bent u zeker dat deze producten veilig en goedgekeurd zijn. U kunt een genotificeerd product herkennen aan de vermelding van het NUT-nummer. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor u!

Afslankende kledij met intelligent textiel

Intelligent textiel helpt afslanken

Als u een ruim assortiment aan afslankende kledij zoekt, bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u de nieuwe generatie intelligent textiel. De gebrevetteerde formule van deze producten is ronduit spectaculair te noemen. Het systeem werkt door de combinatie van miljoenen microcapsules op basis van cosmetisch actieve bestanddelen zoals cafeïne, karitéboter en een intelligente vezel op basis van keramische bestanddelen.

Hoe werkt die nu precies?

De cosmetische stoffen zijn stoffen die miljoenen microcapsules vol cosmetisch actieve bestanddelen bevatten. Deze microkorreltjes zitten op elke vezel van de stof. De natuurlijke lichaamsbewegingen creëren wrijving waardoor de microcapsules breken. Hierdoor geven ze geleidelijk actieve cosmetische stoffen vrij die rechtstreeks in de huid doordringen en werkzaam zijn.

De stoffen zelf worden vervaardigd op basis van een zogenaamde "intelligente" vezel. In de kern van deze vezels zitten biokeramische kristallen. De warmte geproduceerd door het lichaam, wordt opgenomen en omgezet door de biokeramische kristallen. De kristallen stralen op hun beurt warmte uit via infrarood om de lokale huidtemperatuur te verhogen. Zo bevorderen ze de bloed- en lymfedoorstroming en kan het lichaam de vetcellen beter verwijderen.

Bovenstaande reactie helpt de sinaasappelhuid te verminderen en draagt bij tot een elastischere en gladdere huid. Dankzij de natuurlijke eigenschappen van de biokeramische kristallen behoudt de stof haar werking optimaal tot wel 25 wasbeurten.

Optisch verslankend textiel

Nieuw zijn ook de jeggings en leatherlook leggings die u optisch slanker maken. Hierdoor lijkt u meteen een maatje slanker, gewéldig toch ?
Ook onze uitgebreide collectie afslankingsriemen zijn meer dan de moeite waard. U hoeft deze gewoon te dragen, onder of boven uw kledij en de riem doet de rest. Gemakkelijker kan afslanken niet worden!

Gewichtscontrole

Wat is mijn ideale gewicht?

Uw ideale gewicht kunt u bepalen via de BMI (de Body Mass Index). Het is een index van uw gewicht in verhouding tot uw lichaamslengte. De BMI wordt berekend door het lichaamsgewicht in kilo’s te delen door het kwadraat van de lichaamslengte (lengte x lengte), uitgedrukt in meters. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van het lichaamsgewicht. Het gaat er bij de BMI dus niet om wat cosmetisch gezien het mooiste is. De BMI vertoont een relatie met de hoeveelheid lichaamsvet, maar de BMI-waarden geven niet het percentage lichaamsvet aan.

Deze indeling geldt voor volwassenen van 18 tot ongeveer 70 jaar. Voor kinderen en pubers gelden andere grenswaarden, boven de 70 jaar is de relatie tussen de BMI en de gezondheid minder duidelijk.

wat is mijn ideale gewicht?
wat is uw BMI?

De indeling van de BMI bij volwassenen van 18 tot 70 jaar :

 • BMI onder 18,5

Ondergewicht. Het is aan te raden om wat aan te komen.

 • BMI tussen 18,5 en 24,9

Normaal gewicht. Mensen in deze categorie kunnen het beste hun gewicht proberen te handhaven.

 • BMI tussen 25 en 29,9

Overgewicht. Als er geen bijkomende gezondheidsrisico’s zijn, kunt u best proberen niet meer aan te komen.

 • BMI boven de 30

Obesitas. Duidelijk verhoogd risico op diabetes en hart- en vaatziekten. Om gezondheidsredenen is het aan te raden om gewicht te verliezen.

Hier kan u uw BMI laten berekenen.

Hoe kan ik mijn gewicht onder controle houden ?

Een gezonde voeding in combinatie met beweging op regelmatige basis houden uw lichaamsgewicht op peil. Het is gebleken dat mensen die op regelmatige basis sporten, hun gewicht beter onder controle hebben dan mensen die niet sporten.
Beweging is daarenboven het beste medicijn tegen stress, bij het leveren van fysieke inspanningen komen er in de hersenen stoffen vrij die ervoor zorgen dat u zich beter voelt en weerbaarder bent tegen stress en tegenslagen.

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op veel lichaamsprocessen. Het bevordert een goede spijsvertering en werkt preventief tegen hart- en vaatziekten. Met sporten blijft uw stofwisseling op peil en zorgt u ervoor dat uw weefsels en organen vitaal blijven. Mensen die goed aanvoelen wat hun lichaam van hen vraagt, hebben doorgaans een gezonder leefpatroon. Door regelmatig te sporten, voelt u uw lichaam beter aan.

Gezonde voeding

Wat is een gezonde voeding?

 1. Water
  Het menselijke lichaam bestaat voor 65% uit water. Water is dus het belangrijkste onderdeel van ons lichaam. U heeft elke dag 1,5 liter water nodig bovenop het vocht dat al in uw eten zit.
 2. Graanproducten en aardappelen
  Graanproducten en aardappelen zijn onze basisvoeding. Ze zijn de belangrijkste bron van meervoudige koolhydraten en voedingsvezels. Ze zorgen ook voor een heleboel vitaminen en mineralen.
 3. Groenten
  Groenten zijn een belangrijke bron van water, meervoudige koolhydraten, voedingsvezels, mineralen en vitaminen. U zou elke dag 300 g groenten moeten eten.
 4. Fruit
  U heeft per dag 2 stukken of ongeveer 250 g fruit nodig.
 5. Melkproducten en calcium verrijkte sojaproducten
  Melkproducten zijn een erg belangrijke bron van calcium, eiwit en vitaminen van de B-groep. De calcium die in melk zit, zorgt voor sterke botten.
 6. Vlees, vis, eieren en vervangproducten
  de groep vlees, vis, eieren en vervangproducten zit vers vlees, vleeswaren, alle soorten vis, schaal-en schelpdieren, eieren en vervangproducten zoals tofu, tempeh, seitan, quorn, peulvruchten, noten en zaden.
 7. Smeer- en bereidingsvet
  Uw lichaam heeft deze vetten ook nodig, maar in beperkte mate. Omdat er in vele voedingsmiddelen ook al vet zit, hoeft u niet veel meer- en bereidingsvet meer te gebruiken.
 8. Restgroep
  Alles waar veel suiker, veel vet of alcohol in zit is niet nodig in een evenwichtige voeding. Maar het mag natuurlijk wel af en toe, zolang u er maar niet te veel van eet of drinkt.
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan