Veelgestelde vragen i.v.m. de levering

Beste klant,

Door het wereldwijde tekort aan grondstoffen en de moeilijkheden in bevoorrading is het mogelijk dat de levering van uw bestelling vertraagd wordt. Zeker bij meubelen kan dit het geval zijn, want sommige meubelfabrikanten kunnen ons tijdelijk niet bevoorraden omdat hun productie momenteel vertraagd wordt. U kunt per artikel zien of de levering vertraging zal oplopen.

U kunt de artikelen die u op het oog hebt wel gewoon blijven bestellen. Enkel de levertermijn zal iets langer uitvallen, afhankelijk van wanneer de productie hervat kan worden. Wij hopen hiervoor op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Wordt mijn bestelling nog steeds aan huis geleverd?

Jazeker! Unigro blijft steeds paraat voor u en zorgt voor de levering aan huis van uw bestellingen. Voor ieders veiligheid nemen we wel nog steeds enkele veiligheidsmaatregelen in acht:

  • Onze chauffeurs blijven zo kort mogelijk en met zo weinig mogelijk contact
  • Levering aan de voordeur is aanbevolen
  • Houd voldoende fysieke afstand met de chauffeur: de intussen gekende 1,5 meter
  • Wanneer een ID-kaart voor levering nodig is, zal de chauffeur die niet inlezen in zijn terminal maar er een foto van maken
  • Gelieve de ramen open te laten tijdens de levering
  • Er mag slechts 1 persoon aanwezig zijn aan de voordeur of in de kamer waar het artikel geleverd moet worden
  • Tekenen voor ontvangst gebeurt bij voorkeur buiten

Wat met extra diensten zoals montage?

Unigro biedt heel wat extra diensten zoals montage, installeren of aansluiten. Geef bij uw bestelling reeds aan dat u hiervan gebruik wilt maken en dan houden wij er rekening mee bij de levering.

Kan ik mijn artikelen niet zelf afhalen?

Uw artikelen zelf afhalen kan niet, maar u kunt 24/24 u en 7 dagen op 7 bestellen via onze website. Wij maken het u graag gemakkelijk en leveren steeds bij u thuis.

Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan