Extra diensten

Bij Unigro kunt u genieten van een aantal extra diensten. Wij maken het u graag gemakkelijk!

Montage

Indien u het wenst kunnen meubelen, fietsen,... bij u thuis door ons serviceteam vakkundig gemonteerd worden. De montagekosten kunnen bovendien in de afbetaling worden verrekend. Het basistarief is 18,50 € per kwartier. Bel ons voor meer info over de tarieven: 070/23 23 99 (0,30€/min). Hou er wel rekening mee dat montage op aanvraag NIET mogelijk is bij levering in 24 uur. Verder kunnen wij meubelen (zoals tv-meubelen met legplanken, halmeubelen,...) enkel ineenzetten, maar niet bevestigen aan wanden of muren.

Unigro monteert en installeert geen complete keukens. Voor de installatie van complete keukens doet u best een beroep op een vakman in uw buurt. Een vakman moet namelijk met u bekijken hoe de aansluitingen te regelen en de kasten op maat van uw keukenruimte te plaatsen. Voorts dient het keukenblad nog op maat te worden gezaagd. Ook de uitsparingen voor de spoelbak en de wateraansluitingen moet nog voorzien worden in functie van waar u de openingen precies wenst in het keukenblad. Uw keukenmeubelen worden uiteraard wel geleverd met een montageplan.


Installatie

Bij de levering worden vaatwassers, wasmachines en droogkasten gratis geplaatst waar u het wenst en aangesloten op de bestaande en conforme water- en elektriciteitsleiding (uitgezonderd leveringen in 24 uur en inbouwtoestellen). Unigro verandert ook gratis de draairichting van uw koelkastdeur. Indien u van deze extra diensten gebruik wenst te maken, meld dit dan op voorhand bij uw bestelling zodat Unigro er rekening mee kan houden. (Unigro installeert geen gasfornuizen, elektrische fornuizen, tuinhuizen of kachels).


LET OP!

Vermijd extra kosten: vraag montage of installatie aan bij uw bestelling!

Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan