Mijn budget in evenwicht dankzij de betaling per maand

Waarom uw plannen uitstellen terwijl Unigro u de mogelijkheid biedt om onmiddellijk van uw droomartikelen te genieten voor een beperkt bedrag per maand? U hoeft geen grote bedragen te sparen en niet langer te wachten om uw dromen in vervulling te laten gaan. In functie van uw budget kunt u uw bestelling gespreid regelen, met kleine bedragen per maand. En u geniet onmiddellijk van al uw artikelen. Duidelijk, correct en budgetvriendelijk: vertrouw op meer dan 70 jaar ervaring van Unigro.

Vertrouw op verantwoord krediet


Als specialist in microkredieten geeft Unigro u toegang tot de producten waar u altijd al van droomde. Door kleine bedragen per maand te betalen, houdt u immers steeds uw budget in evenwicht en kunt u toch genieten van alle comfort.

Via het verantwoord krediet beschermen wij u ook tegen te hoge maandelijkse kosten. Elke kredietaanvraag wordt grondig geanalyseerd om te bekijken of ze past bij uw financiële situatie. Zo blijven uw uitgaven beheersbaar en kunt u genieten van uw droomproducten!

Let op, geld lenen kost ook geld.

Uw voordelen:

 • Kleine bedragen per maand
 • Duidelijk, correct
 • Gespreid over maximum 24 maanden
 • Veilig en discreet

Betaal per maand naar keuze

Voorwaarden verkoop op afbetaling (betaling in 2 of meer afbetalingen).

Betaal in 2 maanden of meer

Krediet J.K.P. = maximum 21,48%
Kleine bedragen per maand.
Duidelijk, correct en budgetvriendelijk: U geniet onmiddellijk van uw artikelen in alle vertrouwen.

 

Representatief voorbeeld verkoop op afbetaling: een artikel met een contantprijs van 594€:

 • Voorschot : 0€
 • kredietbedrag : 594€
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling : 18 maanden
 • Maandelijkse afbetaling : 38,36€
 • Totaal te betalen bedrag : 690,48€
 • Debetrentevoet = 21,48% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage (J.K.P.) : 21,48%.

U betaalt geen voorschot. Betaal pas na één maand

Wanneer u kiest voor de betaling per maand, begint u pas te betalen na één maand. U hoeft dus geen voorschot te betalen. Zo houdt u uw maandelijkse uitgaven perfect onder controle en kunt u toch meteen genieten van uw nieuwe aankoop. Ook indien u ervoor kiest om contant te betalen, kunt u pas na de levering betalen. Lees hier hoe: contante betaling.

Duidelijk en correct

Uw kredietdossier wordt onmiddellijk behandeld als u per telefoon bestelt. U krijgt een contract van verkoop op afbetaling bij de levering. Daarin vindt u een overzicht van uw afbetalingen. Voor uw betaling gebruikt u de bijgevoegde overschrijvingsformulieren of geeft u een bestendige opdracht aan uw bank. Unigro zorgt voor alles. U hoeft enkel te vermelden welke kredietformule u verkiest en bij de levering uw contract van verkoop op afbetaling te ondertekenen en onmiddellijk terug te sturen. Bestelt u als nieuwe klant voor een bedrag van 200 € of meer op krediet, bezorg Unigro dan eveneens een kopie van de voor- en achterkant van uw identiteitskaart.

Geen onaangename verrassingen

De tabellen in de catalogus geven u een duidelijk overzicht van de maandelijkse afbetalingen. U betaalt geen cent te veel. En natuurlijk blijven de prijzen stabiel tijdens heel de afbetalingsperiode. Indien het jaarlijks kostenpercentage (J.K.P.) daalt tussen het verschijnen van de catalogus en de levering van uw bestelling, wordt uw factuur overeenkomstig deze kostenvermindering aangepast.

Soepel en op maat

U kunt zelf kiezen voor een kortere of langere afbetalingstermijn. Als u het vraagt, past Unigro het aantal afbetalingen en de bedragen aan uw persoonlijke situatie aan.

Transportkosten inbegrepen in het krediet bedrag

Bij elk artikel staat een code T (bijv. T2) die verwijst naar uw bijdrage in de transportkosten. Deze bijdrage in de transportkosten komt bovenop de prijs van uw artikel (zie tarieven in de rubriek Levering ) en wordt bij het kredietbedrag gevoegd. Als u meerdere artikelen bestelt, betaalt u voor al uw bestelde artikelen enkel de transportkosten van het artikel met de hoogste tarief.

Welke kredietformule past het best bij u?

Wat ook uw behoeften zijn, bij Unigro vindt u ongetwijfeld de geknipte kredietformule om al uw projecten te realiseren: wij hebben voor u alvast een handige vergelijkende tabel gemaakt met de 2 aangeboden kredietformules.

Soort krediet VERKOOP OP AFBETALING
Aangeboden door Unigro.
Voor al uw bestellingen bij Unigro !
LENING OP
AFBETALING
Aangeboden door onze partner Cofidis.
Voor uw projecten van grotere omvang en voor onverwachte uitgaven.
Duurtijd De duurtijd is vast en wordt bepaald op het ogenblik van uw aankoop bij Unigro. De duurtijd is vast. Het bedrag wordt eenmalig op de rekening overgeschreven.
Het bedrag van de maandelijkse afbetaling – De aflossing van het kapitaal en de aanrekening van de intresten De maandelijkse afbetaling is vast en wordt bepaald bij de aanvang van het contract, met een deel kapitaal en een deel intresten, zoals vastgelegd in de aflossingstabel. De maandelijkse afbetaling is vast en wordt bepaald bij de aanvang van de overeenkomst, met een deel kapitaal en een deel intresten, zoals vastgelegd in de aflossingstabel.
Het maximale jaarlijks kostenpercentage (JKP) Het JKP omvat enkel de intresten ; het wordt bepaald in het contract en mag niet evolueren in de tijd ; het is beperkt tot wettelijke maxima.
Het maximale JKP van toepassing op de verkopen op afbetaling varieert in functie van de hoogte van het ontleende bedrag en bedraagt op 1 juni 2023:

- Kredietbedrag tot 1250 EUR: 21,4%

- Kredietbedrag van 1250,01 tot 5000 EUR: 16%
Het JKP omvat enkel de intresten ; het wordt bepaald in het contract en mag niet evolueren in de tijd ; het is beperkt tot wettelijke maxima. Het maximale JKP van toepassing op de leningen op afbetaling varieert in functie van de hoogte van het ontleende bedrag en bedraagt op 1 juni 2023:

- Kredietbedrag vanaf 2.500 EUR tot 5.000 EUR: 16%

- Kredietbedrag meer dan 5.000 EUR: 13%.
De nulstelling Niet van toepassing Niet van toepassing
Opzegging / Vervroegde terugbetaling U kan op elk ogenblik vervroegd het saldo van het verschuldigd kapitaal geheel of gedeeltelijk terugbetalen. U kan op elk ogenblik vervroegd het saldo van het verschuldigd kapitaal geheel of gedeeltelijk terugbetalen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan