Wie zijn we?

Unigro, úw onlinereferentie voor meubelen, huishoudelektro, hifi, linnen, lichaamsverzorging, vrijetijdsproducten, games, enz. Maar ook... een stipte en correcte levering, een ijzersterke dienst-na-verkoop en uitgebreide betaalmogelijkheden op maat.

Elke week een vernieuwd productassortiment

Elke week wordt onze site geüpdatet met nieuwe producten om onze onlinecollectie uit te breiden. Zo kunnen wij u steeds een ruime keuze aan innoverende producten aanbieden tegen een voordelige prijs!

100 % kwaliteitsgarantie

Alvorens onze producten definitief op deze site verschijnen, worden ze onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Alleen zo kunt u er zeker van zijn dat u producten van onberispelijke kwaliteit koopt die u lang voldoening zullen schenken. Kortom, bij Unigro koopt u in alle vertrouwen, want uw tevredenheid is onze topprioriteit !

Budgetvriendelijke formules

Om al uw dromen te verwezenlijken, biedt Unigro u verschillende voordelige betaalformules op maat. Kies voor de betaling per maand : u geniet meteen van uw artikelen en betaalt slechts kleine bedragen per maand. Met deze betaalformule houdt u uw budget in evenwicht.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Een exclusief voordeel bij elke bestelling

Bij elke onlinebestelling geniet u van een niet te missen promotie: een gratis cadeau, korting of een ander voordeel. Dit is onze manier om u te bedanken voor uw aankoop!

Teveredenheidsgarantie: tevreden of terugbetaald

Voor alle artikelen geldt onze bekende tevredenheidsgarantie. Zo beschikt u over 14 kalenderdagen om uw artikel te beoordelen. Als een artikel u, om welke reden dan ook, geen volledige voldoening schenkt, neemt Unigro het probleemloos en zonder discussie terug!

Snel geleverd bij u thuis

Vermijd lange levertermijnen bij traditionele meubelwinkels. Bij Unigro is de gemiddelde levertermijn voor heel wat meubelen slechts 10 dagen! Voor sommige kleinere meubelen zelfs dikwijls nog sneller. Ook al onze andere artikelen worden bij u thuis geleverd. Maak het uzelf dus extra gemakkelijk en bekijk onze uitgebreide collectie online. De levertijd wordt steeds vermeld bij uw artikel online. Voor heel wat producten is dit slechts 2 tot 3 werkdagen. Wilt u het nog sneller? Dat kan! Kies dan voor de levering in 24 u en uw artikel wordt de eerstvolgende werkdag al bij u thuis geleverd. Kiest u voor de betaling per maand, dan kan de levertermijn iets langer zijn. Wij zoeken immers altijd de best mogelijke oplossing voor u en moeten een aantal stappen doorlopen om na te gaan of uw bestelling past binnen uw budget.

Een onklopbare dienst-na-verkoop

Hebt u een vraag over de installatie, garantie of werking van uw toestel? Een team van specialisten staat klaar om al uw vragen te beantwoorden van maandag tot vrijdag van 8 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur op het nummer 03/760 59 98.

75 jaar ervaring in verkoop op afstand!

1948. De economische wederopbouw draait op volle toeren en ons land bereikt een hogere levensstandaard. Het is in deze historische context dat de N.V. UNIGRO het licht ziet als een familiebedrijf met vestiging in Sint-Niklaas. Van meet af aan profileert UNIGRO zich als een dynamisch bedrijf dat de Belgische situatie perfect aanvoelt: zo wordt de catalogus in het Nederlands en het Frans gepubliceerd. Bovendien wordt door de verkoop op krediet een groter klantenpotentieel aangeboord. De groei is dan ook niet gering! In 1988 volgt na 40 jaar autonomie een nieuwe fase in de geschiedenis van dit postorderbedrijf. Door de mondialisering is de positie van UNIGRO als familiebedrijf onhoudbaar geworden en is een fusie onomkeerbaar. De groep 3 SUISSES INTERNATIONAL neemt Unigro op in zijn structuur, de NV Saint Brice. Dankzij de steun van deze groep herstelt UNIGRO zich en wordt het bedrijf opnieuw leidinggevend op de Belgische postordermarkt. Onze troeven: een voortdurend vernieuwde collectie, fantastische service, meertaligheid en motivatie van het personeel, efficiënt beheer van het klantenbestand, kwaliteit, ...

2014, een sleutelmoment: UNIGRO wordt onderdeel van de OTTO Group

De Otto Group is een wereldwijd actieve retailgroep met alles bij elkaar ongeveer 50.000 werknemers en een omzet van 12,5 miljard euro. Met meer dan 123 bedrijven is de Otto Group aanwezig in 30 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Met een onlineomzet van 7 miljard euro is de Otto Group een van de grootste retailers op wereldschaal.

Adresgegevens

N.V. Saint Brice. Bedrijfsonderdeel Unigro. 
Maatschappelijke zetel: Prins Boudewijnlaan 65, 9100 Sint-Niklaas. 
RPR-BTW-BE 0401.222.385.
Bankrekeningnummer : BE67 0018 5850 9387

Verantwoord handelen is voor ons belangrijk!

Unigro hecht groot belang aan het naleven van regels en normen, opgelegd door zowel de wet als door onszelf. Respect voor wetten en voorschriften zit verankerd in onze bedrijfscultuur en vormt de basis van elke activiteit binnen ons bedrijf. Daarom controleren en evalueren we voortdurend onze processen en integreren we nieuwe risicosituaties in ons systeem.

Mocht u toch op de hoogte zijn van een overtreding, dan kunt u dit melden via ons digitale platform. Indien gewenst kan de melding ook anoniem gebeuren. Alle binnenkomende informatie wordt vervolgens gecontroleerd, geëvalueerd en consequent opgevolgd door de bevoegde personen.

Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan