Tuin & doe-het-zelf

De meest gekochte producten

Makkelijk kiezen per categorie

  • doe-het-zelf - gereedschap/laddrs/reiniging/veiligheid
  • klimaatregeling - airco en ventilatie/bijverwarming/hoofdverwarming/luchtbehandeling
  • tuin - barbecues/grasmaaiers/moestuin/parasols/partytenten/serres/terrrasverwarming/tuindecoratie/tuingereedschap/tuinhuizen/tuinmeubelen/zwembaden

Koopjes

Werken in de tuin

Het is heerlijk om een eigen tuin te hebben waarin u kunt werken en ontspannen. Als u het een en ander weet van tuinieren, en zo heel veel hoeft u nu ook weer niet te weten, dan kunt u veel plezier beleven aan het onderhoud van uw tuin met uw eigen tuingereedschap. Zo zorgt u ervoor dat uw tuin helemaal aan uw wensen voldoet. Dat doet u door het groen in uw tuin te onderhouden, maar ook door tuindecoratie, meubilair en andere voorwerpen in uw tuin te plaatsen. Zo maakt u uw tuin tot een toevluchtsoord waar u zich thuis voelt, en waar u met veel plezier komt. Bij Unigro kunt u terecht voor heel wat tuinspullen. Bij ons vindt u gereedschap, tuinmeubilair, en diverse andere accessoires zoals parasols en opblaaszwembaden, waarmee u uw tuin tot een klein (of groot) paradijs maakt.

Doe-het-zelf

Als het aankomt op tuinieren, kunt u een heleboel zelf doen. Met het juiste gereedschap kunt u gemakkelijk zelf het groen onderhouden. En natuurlijk bent u helemaal vrij om tuinmeubilair en andere zaken aan te schaffen en in uw tuin te plaatsen. Het houdt u bezig, en levert prachtige resultaten op. Alle tuinbenodigdheden kunt u natuurlijk bij Unigro aanschaffen. De webshop van Unigro is heel overzichtelijk ingedeeld om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk vindt wat u zoekt. Vanachter uw computer kunt u alles aanschaffen wat u nodig hebt, en het wordt bij u thuis bezorgd. Dat is pas gemakkelijk! Met alles wat u bij Unigro vindt, kunt u helemaal aan de slag in uw doe-het-zelf tuin.

Gemakkelijk besteld

Bij Unigro bestelt u alles wat u nodig hebt met het grootste gemak. Zo kunt u bij ons voor uw tuin bijvoorbeeld een echte serre aanschaffen. Daarin kunt u dan planten kweken, of gewoon genieten van de zon. U bestelt het, en het wordt bij u thuis geleverd. Zo koopt u alles voor uw doe-het-zelf tuin wat u nodig hebt. Unigro heeft diverse aanbiedingen op het gebied van tuinmeubilair. Ook vindt u bij ons allerlei kleine hebbedingetjes die uw tuin kunnen opvrolijken zoals tuinkabouters en lampjes op zonne-energie. Op deze manier maakt u uw tuin helemaal persoonlijk, en wordt het een plek waar u graag zult vertoeven. Een tuin kan een plek van ontspanning zijn na een zware dag werken, en dankzij Unigro kunt u die tuin helemaal naar wens inrichten!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!