< Terug naar Klimaatregeling

Luchtbehandeling

(12 producten)

12 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

We brengen veel tijd door in ons huis en op het kantoor. In de winter draaien de verwarmingen volle toeren, met een zeer droge lucht als gevolg. Droge lucht is slecht voor uw gezondheid, meubels en huisdieren. Ook een vochtige woning leidt tot gezondheidsklachten en schade aan uw huis. De luchtkwaliteit is daarom erg belangrijk. Het draait niet alleen meer om isoleren om zo min mogelijk energie te verliezen. Het gaat ook om ventileren, voor een gezond en fris luchtklimaat in uw huis en op het kantoor. Daarom is klimaatregeling belangrijk voor het reguleren van lucht. Gelukkig bieden luchtbevochtigers en luchtontvochtigers u uitkomst bij een ongezond luchtklimaat in huis.

Naar het perfecte luchtklimaat in huis

Met klimaatregeling bereikt u een verse en gezonde lucht. Dit verhoogt de prestaties en draagt bij aan comfort. Indien u last ervaart van onaangename geuren, dan zijn er diverse geuren en aromaverspreiders om uw huis of kantoor weer fris te laten ruiken. Geuren helpen niet tegen een slechte luchtvochtigheid. Ventileren is eigenlijk de meest doeltreffende methode om een droge of vochtige lucht te voorkomen of te verwijderen. Met luchtbevochtigers en luchtontvochters kunt u uw huis tot de perfecte luchtvochtigheid brengen. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 60 procent.

Een luchtontvochtiger is prima geschikt voor bijvoorbeeld in de badkamer. Het apparaat blaast droge lucht uit en zuigt het overschot aan vocht uit de lucht op. Vervolgens wordt deze lucht afgekoeld, waardoor condens ontstaat. De waterdruppels worden opgevangen in een reservoir of direct door een afvoerslang afgevoerd. Een luchtbevochtiger doet eigenlijk het tegenovergestelde als de luchtontvochtiger. Het apparaat brengt vocht in de ruimte. Elk apparaat heeft een andere werking (Medisana of Rowenta), maar welk apparaat u ook kiest, het resultaat blijft hetzelfde. De verse en gezonde lucht keert terug in uw huis.

Betalen, thuislevering en garantie

Wij willen het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om producten voor de luchtbehandeling aan te schaffen. Daarom kunt u op verschillende manieren betalen. Kiest u voor handje contantje, internetbankieren, echocheques, partnercard of andere manieren van betalen op krediet? Wij accepteren graag. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

U hoeft nooit lang te wachten op uw Medisane luchtbevochtiger of aromaverspreider. De gewenste afleverdatum kunt u zelf kiezen. Mocht u uw bestelling op een andere plek willen ophalen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij houden u altijd op de hoogte hoe u uw product wilt ontvangen. Gemak voor de klant staat bij ons voorop.

Bent u niet tevreden met het product of is er iets mis mee? Binnen 14 dagen kunt u het product ruilen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!